Къща за гости Панорама

село Гела · община Смолян, област Смолян

Възможна е резервация и за индивидуални клиенти!

Открийте красотата на Родопите в тази луксозна и напълно обзаведена къща за гости в село Гела. Спокойствие и тишина в планината, с прекрасен изглед към връх Снежанка – Пампорово

Къщата е строена през 1927г и изцяло реновирана през 2014г, като е запазен традиционния й вид.

Къщата е на 2 етажа, разполага с 6 стаи за настаняване. Има напълно обородувана кухня и хол, 2 бани и 2 тоалетни. Също така разполага с интернет и Wi-Fi.

Има 3 спални помещения с по едно легло за двама и едно единично легло. Една спалня с 2 единични легла и една спалня с легло за двама. Има възможност за настаняване до 13 човека.

Къщата е разположена на 1580 м. надморско равнище. Разполага и с голям самостоятелен двор, има отлични условия за почивка. Разполага със собствен генератор за ток.

Намира се на 100 метра от ранновизантийската базилика(V-VI в.), основно реставрирана през 2014г. Отлична изходна точка за различни планински маршрути. Подходяща за екотуризъм, в близост до велопътека. Разположена е на 20 км. от курорта Пампорово, 25 км. от Девин, и язовир Цанков камък, на 35 км. от Ягодинската пещера и на 25 км. от Смолян.

За Вашето удобство, можете да се обърнете към нас, за да Ви приготвим закуска или вечеря. В къщата има отлични условия и за самостоятелно приготвяне на храна.

Намира се в сърцето на Родопите, има маркирани маршрути и балкански път, водещ до Триград, Ягодинската пещера и язовир Доспат, както и туристически пътеки до връх Перелик и Смолянските езера.

В близост е хижа “Ледница” и самата пещера “Ледница”.

Местоположение:
Цялата къща: 31 гости
Къщи: 2
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Отопление:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Владимир Симидов