Къща за гости Панорама

село Гела · община Смолян, област Смолян

Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама

Възможна е резервация и за индивидуални клиенти!

Открийте красотата на Родопите в тази луксозна и напълно обзаведена къща за гости в село Гела. Спокойствие и тишина в планината, с прекрасен изглед към връх Снежанка – Пампорово

Къщата е строена през 1927г и изцяло реновирана през 2014г, като е запазен традиционния й вид.

Къщата е на 2 етажа, разполага с 6 стаи за настаняване. Има напълно обородувана кухня и хол, 2 бани и 2 тоалетни. Също така разполага с интернет и Wi-Fi.

Има 3 спални помещения с по едно легло за двама и едно единично легло. Една спалня с 2 единични легла и една спалня с легло за двама. Има възможност за настаняване до 13 човека.

Разполага с общо помещение - гостна за събиране със собствено отопление на камина.

Къщата е разположена на 1580 м. надморско равнище. Разполага и с голям самостоятелен двор, има отлични условия за почивка. Разполага със собствен генератор за ток.

Намира се на 100 метра от ранновизантийската базилика(V-VI в.), основно реставрирана през 2014г. Отлична изходна точка за различни планински маршрути. Подходяща за екотуризъм, в близост до велопътека. Разположена е на 20 км. от курорта Пампорово, 25 км. от Девин, и язовир Цанков камък, на 35 км. от Ягодинската пещера и на 25 км. от Смолян.

За Вашето удобство, можете да се обърнете към нас, за да Ви приготвим обяд и вечеря.

Намира се в сърцето на Родопите, има маркирани маршрути и балкански път, водещ до Триград, Ягодинската пещера и язовир Доспат, както и туристически пътеки до връх Перелик и Смолянските езера.

В близост е хижа “Ледница” и самата пещера “Ледница”.

Местоположение:
Цялата къща: 13 гости
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Владимир Симидов
Владимир Симидов