Къща за гости Панорама

село Изгрев · община Царево, област Бургас

Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама

Виртуална разходка · 360° градусови снимки

Двор
Веранда
Всекидневна
Тройна стая

Къща за гости Панорама се намира на 5 км. югоизточно от град Царево. Разполага с всички необходими условия и удобства за Вашата почивка. Съчетавате море и планина едновременно.

На Ваше разположение е оборудвана кухня с трапезария, две спални, всяка с по три легла и санитарни възли, разтегателен диван в трапезарията, голям двор, три паркоместа, лятно барбекю.

Тук можете да се насладите на прекрасна гледка на Странджа планина, тишина и спокойствие. Къщата е самостоятелна и е на Ваше разположение целогодишно.

Резервацията се счита за валидна при превод на капаро от 30% от сумата на ден.

BG55UNCR70001522630099

Заповядайте при нас!

С уважение,

Семейство Николови

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Тройни стаи: 2
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Марин Николов
Марин Николов