Къща за гости Панорама 3D

град Вършец · община Вършец, област Монтана

Къщата за гости представлява масивна двуетажна постройка със сутеренно ниво. Предназначена е за 19 посетители.

Първия етаж е организиран с входно антре, предверие със стълба към второто и сутеренното ниво. Предверието е пространствено свързано с разположената в югозападната част на етажа трапезария. Кухнята е разположена в северозападната част на първия етаж с преход към трапезарията. Кухненските шкафове преминават в бар-плот. В североизточния ъгъл на трапезарията е разположена камина. В североизточната част на етажа са разположени две спални помещения.

Спалните разполагат със самостоятелни бани към тях. Светлата височина на трапезарията е 3,05м. Кухнята, и спалните помещения са със светла височина 2,60м. От трапезарията е предвиден директен излаз през двукрила остъклена врата към верандата.

Верандата е изцяло покрита от просторната тераса на втория етаж на къщата и долепения до нея малък навес, от където се открива панорамен изглед над град Вършец към трите най – високи върха на Западна Стара планина: Миджур, Ком и Тодорини кукли – от тук носи името си : Панорама 3Д.

В непосредствена близост с вратата към верандата е изградено огнище. Срещу огнището, под навеса е разположена маса за хранене с 10 места, а под колоните още три маси по 4 места. В северната си част верандата се свързва чрез стълба с теренната площадка около къщата. До вторият етаж на къщата за гости се достига по трираменната стълба, излизаща в просторна дневна, разположена над трапезарията. В центъра на дневната са организирани няколко къта за сядане. Местата за сядане са разположени така че да имат поглед към панорамата, която се разкрива през остъклените витрини на западната и южната фасади на дневната. Пред витрините, по цялата им дължина, е проектирана просторна тераса, частично покрита с дървена пергола. В източната част на дневната, в образуваната пространствена ниша при стълбата, е организиран интернет-кът с две места. На етажа - в северната и североизточната му част се разполагат и три спални помещения с бани към тях.

Проектирана и изградена по съвременните изисквания на Европейския съюз : Голяма веранда, оборудвана с маси и столове, огнище със скара, Кухненски бокс, оборудван : Остров с шкаф и мивка, Два хладилника с фризери, печка с фурна и котлони, микровълнова печка, кана за топла вода, посуда - Чаши (кафе, вино, ракия, бира, безалкохолно), Вилици (малки и големи), Лъжици (малки и големи), Ножове (малки и големи), Тенджери, тигани, тави, купи за салата, кани. Трапезария: една маса за 10 човека, три маси по 4 човека, телевизор 42 инча, бърз интернет /уай-фай/, бар с два стола, камина, СОТ.

Пет голeми спални - всяка с баня и тоалетна, тоалетна хартия, течен сапун, по два броя кърпи /малка и голяма/ на човек, душ кабина, разтегателен диван за двама, гардероб, тоалетка. Обширна тераса на втория етаж с кресла, маси и столове от естествен ратан. Отопление – котел твърдо гориво. Два бойлера по 200 литра.

Местоположение:
Цялата къща: 19 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Чавдар