Къща за гости Панорама 3D

град Вършец · община Вършец, област Монтана

Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D

Къщата за гости представлява масивна двуетажна постройка със сутеренно ниво. Предназначена е за 19 посетители.

Първия етаж е организиран с входно антре, преддверие със стълба към второто и сутеренното ниво. Преддверието е пространствено свързано с разположената в югозападната част на етажа трапезария. Кухнята е разположена в северозападната част на първия етаж с преход към трапезарията. Кухненските шкафове преминават в бар-плот. В североизточния ъгъл на трапезарията е разположена камина. В североизточната част на етажа са разположени две спални помещения.

Спалните разполагат със самостоятелни бани към тях. Светлата височина на трапезарията е 3,05 м. Кухнята, и спалните помещения са със светла височина 2,60 м. От трапезарията е предвиден директен излаз през двукрила остъклена врата към верандата.

Верандата е изцяло покрита от просторната тераса на втория етаж на къщата и долепения до нея малък навес, откъдето се открива панорамен изглед над град Вършец към трите най-високи върха на Западна Стара планина: Миджур, Ком и Тодорини кукли – оттук носи името си - Панорама 3Д.

В непосредствена близост с вратата към верандата е изградено огнище. Срещу огнището, под навеса е разположена маса за хранене с 10 места, а под колоните още три маси с по 4 места. В северната си част верандата се свързва чрез стълба с теренната площадка около къщата. До вторият етаж на къщата за гости се достига по трираменната стълба, излизаща в просторна дневна, разположена над трапезарията.

В центъра на дневната са организирани няколко къта за сядане. Местата за сядане са разположени така, че да имат поглед към панорамата, която се разкрива през остъклените витрини на западната и южната фасади на дневната. Пред витрините, по цялата им дължина, е проектирана просторна тераса, частично покрита с дървена пергола. В източната част на дневната, в образуваната пространствена ниша при стълбата, е организиран интернет-кът с две места. На етажа - в северната и североизточната му част се разполагат и три спални помещения с бани към тях.

Проектирана и изградена по съвременните изисквания на Европейския съюз: голяма веранда, оборудвана с маси и столове, огнище със скара, кухненски бокс, оборудван остров с шкаф и мивка, два хладилника с фризери, печка с фурна и котлони, микровълнова печка, кана за топла вода, посуда - чаши (за кафе, вино, ракия, бира, безалкохолно), вилици (малки и големи), лъжици (малки и големи), ножове (малки и големи), тенджери, тигани, тави, купи за салата, кани. Трапезария: една маса за 10 човека, три маси по 4 човека, телевизор 42 инча, бърз интернет /wi-fi/, бар с два стола, камина, СОТ.

Пет голeми спални - всяка с баня и тоалетна, тоалетна хартия, течен сапун, по два броя кърпи /малка и голяма/ на човек, душ кабина, разтегателен диван за двама, гардероб, тоалетка. Обширна тераса на втория етаж с кресла, маси и столове от естествен ратан. Отопление – котел твърдо гориво. Два бойлера по 200 литра.

Местоположение:
Цялата къща: 19 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Семейни празненства
  3. Сватбени тържества
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Чавдар Александров
Чавдар Александров