Къща за гости Панорама

град Бяла · община Бяла, област Варна

Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама

Отдава се цялата къща при самостоятелно пребиваване, без хазяи.

Минимален брой нощувки - три.

Къщата разполага с четири спални с двойни легла; една спалня с две единични легла; четири санитарни възела; две големи дневни стаи с трапезарии и напълно оборудвани кухни, както и мека мебел; три големи, панорамни тераси с маси за хранене и маси за кафе.

Wi-Fi и кабелна телевизия.

Паркира се свободно на улицата пред къщата. В двора има едно паркомясто, барбекю и голяма маса за хранене.

Морска панорама, тишина и спокойствие.

Разстоянието от къщата до централният плаж е около 900 м, до северният плаж и красивата местност ”Белите скали” е около 700 м, а центърът на града е на около 600 м. В близост, до 200 м има добре заредени магазини за хранителни и промишлени стоки.

Бяла е град в Североизточна България, Варненска област и е административен център на Община Бяла. Градът е разположен в централната част на Българското Черноморско крайбрежие. Бреговата ивица край града е съчетание от скалист стръмен бряг, малки заливи и плажни ивици с пясъчни дюни. Всичко това придава на околността атрактивност и особено очарование. Югоизточно от Бяла се намира тясно свързания с историята на селището нос Свети Атанас.

Градът е спокоен и предлага на своите посетители възможност за пълноценна почивка. Селището е с богата история, датираща от 4 век пр.н.е., когато носи името Аспрос. Интересни забележителности в града са: Етнографски парк, Палео-геоложкият обект Белите скали, църква “Света Параскева”- построена е през 1847 г.

Град Бяла отстои на 52 км южно от гр. Варна, на 6 км северно от най-близкия гр. Обзор, на 48 км североизточно от Несебър и на 80 км североизточно от Бургас. На около 4 км на север, по черен, добре отъпкан път се намират дивите и необятни плажове ”Бяла река” и ”Кара дере”. На 15 км на север от гр. Бяла са плажовете на с. Шкорпиловци, а на около 25 км на север е устието на река ”Камчия”, също с обширни пясъчни ивици.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Николай Николов
Николай Николов