Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама Къща за гости Панорама

Къща за гости "Панорама" се намира в сърцето на Стара Планина, в село Донковци, разположено на брега на язовир Йовковци. Тя е на 9 километра от възрожденския град Елена и на 30 км. от старата ни столица Велико Търново. Когато стигнете до големия мост над язовира трябва да отбиете вляво преди моста, ако идвате от посоката на град Елена. До самата къща се стига по добре асфалтиран и поддържан път.

Къщата е с четири стаи, два санитарни възела и голяма трапезария с кухня. Разполага с 8-10 места за спане. Освен това на разположение на гостите е и компютър с интернет, както и сателитна телевизия. Трапезарията предоставя уникална гледка към язовира и заобикалящата го природа, като освен това е оборудвана със система за домашно кино и модерно обзаведена кухня. Отоплява се с локално парно. Къщата има голям двор с хамак и баскетболен кош, кът на открито и подвижно барбекю, които предоставят на гостите перфектна възможност да съчетаят отдих със спорт. Дворът разполага и с места за паркиране.

Местоположение:
Цялата къща: -
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Деян Иванов
Деян Иванов