Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела Къща за гости Павела

Добре дошли при нас са всички, които търсят място, където да се откъснат от ежедневните проблеми и да се чувстват в хармония със себе си и природата.

Не предлагаме луксозен спа-център. Предлагаме очарованието на българското село във възрожденска къща, където времето спира. Където в тишината и спокойствието усещате само дишането, ритъма на сърцето си и песента на птиците.

Възрожденска къща от 1900 година, в подножието на Стара планина, със запазена автентичност и всички удобства на съвременния начин на живот.

Намира се в с. Кисьовци - Вонеща вода - тихо селце, но близо до шумния град и множеството туристически обекти и е приятен пристан за отдих. Съчетава възрожденска архитектура и условия за почивка през цялата година.

Къщата се предлага за самостоятелно ползване и разполага на първия етаж с просторна механа с камина, напълно оборудвана кухненска част, кът с мека мебел, баня и тоалетна.

Вторият етаж се състои от три спални помещения, всяка от стаите с плазмен телевизор и кабелна телевизия; тераса с изглед към гората.

* 1 стая - спалня + 1 легло;

* 2 стая - спалня, тип преходна към следващата стая

* 3 стая - спалня + 1 легло, като последната стая е с преход.

Отоплението през зимните месеци е на камина с въздуховоди.

Към къщата има навес и барбекю, където можете да се насладите на слънчевите лъчи и свеж въздух, да релаксирате в басейна, да се отдадете на игри с децата или да прекарате вечерите и да приготвите вкусни гозби в прохладните летни нощи.

Капацитетът на къщата е 8- 10 души. Предлага се целогодишно.

Удобствата са открит басейн, паркинг, барбекю, камина, телевизор, кухня, кабелна тв, отопление, хладилник, баня/тоалетна, микровълнова, кафе машина, тераса, изглед, радио, ютия, сешоар, лятна градина, механа, електрическа кана.

*** Условия и правила за ползване на къща за гости "Павела" - с. Кисьовци ***

Спазването им ще подсигури вашата приятна и безпроблемна почивка при нас.

Настаняване - след 15 часа.

Освобождаване - до 11 часа.

При настаняване от всички наши гости се изисква документ за самоличност (лична карта, паспорт и други) съобразно изискванията на Закона за туризма (ЗТ) чл. 116, ал. 1.

Лицата, извършващи хотелиерство водят регистър за настанените туристи със съдържание на данните, утвърдени от министъра на туризма, при реда и условията на Закона за защита на личните данни ЗЗЛД . При отказ от Ваша страна за вписване на задължителните лични данни няма да Ви се предостави съответната услуга за настаняване в къща за гости "Павела" - село Кисьовци.

Паркирането и престоят се извършват по реда и условията определени от собствениците на имота. Движението на МПС върху зелените площи е абсолютно забранено.

Вътрешен ред:

1. На територията на къща за гости "Павела" - село Кисьовци се допускат домашни любимци при предварителна информация за техния вид и брой, както и съгласието на собствениците или на упълномощено лице, което осъществява настаняването. Спазването на санитарно-хигиенни изисквания като:

- да се извършва почистване от клиентите при дефекация от притежаваните от тях домашни любимци (кучета котки или други) на територията на туристическия обект

- да не се допуска свободното им движение в рамките на туристическия обект

- да не предизвикват смущение на останалите клиенти

- за домашни любимци, които подлежат на извеждане същото да се осъществява само с повод, а за тези от тях за които се изисква и с намордник.

2. Пушенето на цигари, бездимни цигари, наргиле, пури, всякакви димящи, лично приготвени или фабрични устройства в къща за гости "Павела" - село Кисьовци е абсолютно забранено в спалните, баните, тоалетните и другите закрити общи части. Допустимо е единствено в двора на туристическия обект и на откритите площи. За Ваше удобство има поставени пепелници на открито като изхвърлянето на всички отпадъчни материали се извършва в определените за целта метални съдове.

3. При напускане на туристическия обект клиентите са длъжни да го оставят в състоянието в което са го заварили при настаняването. Напускането се извършва след оглед-състоянието на обекта от собственика на имота или от представляващото го лице.

4. Клиентите се задължават да се държат по начин, по който да не пречат на други клиенти или да уронват доброто име на обекта.

5. Незаконни или неморални дейности - хазарт, проституция, употреба на наркотици притежание или употреба на пиротехнически средства или опасни товари, притежание или употреба на огнестрелни и други оръжия са абсолютно забранени.

6. При нарушаване на обществения ред (силен шум, музика след 22 часа) и подаден сигнал към органите на реда гостите на къща за гости "Павела" - село Кисьовци поемат цялата отговорност по разрешаване на казуса. Ако органите на реда наложат санкции, глоби, актове и други наказания предвидени от българското законодателство, те се покриват изцяло от гостите, отговорни за установените нарушения.

7. Всички електрически уреди се изключват след употребата им. В това число - готварска печка, газов котлон, фурна, кафе машина и други. След ползване на скара, барбекю да се загаси огъня и останалата жар в огнището. Остатъците се събират в метална кофа. Паленето на свещи, на огън и всякакви подобни на територията на туристическия обект е абсолютно забранено.

Собствеността и нейните съоръжения са на разположение за пълноценно ползване от гостите по време на наемния период. Въпреки това собственикът, представител на собственика, други служители и/или изпълнители в туристическия обект имат право на безпрепятствен достъп до собствеността и нейните съоръжения – за поддръжка на дома, градината, комуналните услуги и други допълнителни услуги, поискани от гостите. Собственикът запазва правото си на достъп при настъпване на някоя от горепосочените цели.

Броят на гостите (възрастни и деца) по време на престоя в къща за гости "Павела" - село Кисьовци не трябва да надвишава броя на спалните места, посочени в потвърждението на резервацията. Общият капацитет на къща за гости "Павела" - село Кисьовци е 8 човека.

Влизане или достъп до имота може да бъде отказан, ако броят на посетителите отхвърля посочените изисквания и/или заявения брой в резервацията. Собственикът на къща за гости "Павела" - село Кисьовци не носи отговорност за произшествия с децата на гостите настъпили в рамките на туристическия обект и извън него. Доброто здраве и състояние на децата са отговорност на техните родители. Собственикът си запазва правото да има и други гости и/или клиенти пребиваващи в къща за гости "Павела" - село Кисьовци освен ако целият обект не е резервиран от една компания.

Изискваме от нашите гости да се отнасят към имуществото на къща за гости "Павела" - село Кисьовци с грижата на добър стопанин. Всички щети или загуби, причинени по време на наемния период са отговорност на гостите. В случай на прекалено големи загуби или повреди на наемния период, собственикът на къща за гости "Павела" - село Кисьовци може да изиска гостите да освободят туристическия обект без право на обезщетение или възстановяване на платената сума. Разходите за подмяна или ремонт на загуба или повреда на собствеността на туристическия обект, в това число нейното обзавеждане и дворното пространство, причинени по време на наемния период и престоя на клиентите са за тяхна сметка. Стойността на обезпечението зависи от размера на нанесената вреда и се заплаща в брой на момента на собственика или на негов представител. В случай на големи загуби ще им бъде потърсена финансова отговорност до пълния размер на щетите по съдебен ред.

Къща за гости "Павела" - село Кисьовци и цялата нейна собственост са на разположение за пълноценно ползване на гостите по време на наемния период. Собственикът, представител на собственика други служители и/или изпълнители в туристическия обект имат право на безпрепятствен достъп до собствеността и нейните съоръжения - за поддръжка на дома, градината, комуналните услуги и други.

Всички ценности и лични вещи на гостите, внесени на територията на туристическия обект са отговорност на клиентите. Собственикът или представител на собственика на туристическия обект не носят никаква отговорност при загуба или повреда на имущество, притежавано от гостите. При отворени, отключени прозорци и врати по време на наемния период, независимо дали гостите са на територията на къща за гости "Павела" - село Кисьовци или извън нея (на разходка, пикник и др.), отговорността на имота е на гостите. Всяко действие или бездействие на гостите, което може да отхвърли или наруши застраховката на имота и/или води до загуба или повреда е отговорност на клиентите .

С потвърждаването на резервацията и наемане на къща за гости „Павела“, клиентите заявяват, че са прочели и съгласни с Условия и правила за ползване на къща за гости „Павела“ – с. Кисьовци!

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Боряна Николчева
Боряна Николчева