Къща за гости Пазачница

град Шумен · община Шумен, област Шумен

Къща за гости Пазачница Къща за гости Пазачница Къща за гости Пазачница Къща за гости Пазачница Къща за гости Пазачница Къща за гости Пазачница Къща за гости Пазачница Къща за гости Пазачница

Обичаш планинската прохлада и безгрижните дни, прекарани в уютна обстановка?

Разположена в живописна планинска местност, вила Пазачница ще се превърне в любима дестинация на любителите на планинския климат. Вилата се намира в живописния природен парк Шуменско плато. Парка е превъзходно място за отдих, спорт, туризъм, и разполага с многобройни места за посещение - пещери, тракийски могили, Шуменска крепост, паметник 1300 години България, скални манастири и много други.

В близост до град Шумен се намират старите столици на България - Плиска и Велики Преслав, също така резерват Патлейна, Мадарски конник, и още много исторически и природни обекти, които си заслужава да посетите. Вилата разполага с 8 двойни стаи, 2 тройни и 2 апартамента за по 4 човека.

Всяка стая е със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, хладилник. На гостите ни са на разположение детски басейн, външни кътове за отдих, барбекюта, зали за хранене, оборудвана кухня, охраняем паркинг.

Вила Пазачница е подходяща също за организиране на Вашия празник - рождени дни, сватби, юбилеи и други хубави поводи, както и Вашата конференция, семинар, тийм билдинг програма.

Настаняване - след 14:00 часа

Освобождаване - до 11:00 часа

Очакваме Ви!

Местоположение:
Цялата къща: 30 гости
Двойни стаи: 8
Тройни стаи: 2
Апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0893 *** ***
покажи телефона
Габриела Йорданова
Габриела Йорданова