Къща за гости Пчеличката Мая

град Шабла · община Шабла, област Добрич

Къща за гости Пчеличката Мая Къща за гости Пчеличката Мая Къща за гости Пчеличката Мая Къща за гости Пчеличката Мая Къща за гости Пчеличката Мая Къща за гости Пчеличката Мая Къща за гости Пчеличката Мая Къща за гости Пчеличката Мая Къща за гости Пчеличката Мая Къща за гости Пчеличката Мая Къща за гости Пчеличката Мая Къща за гости Пчеличката Мая Къща за гости Пчеличката Мая

Ценови диапазон: 20 лв. на легло. Къщата се намира само на 6 км. от красивия плаж на гр. Шабла. Наблизо е Шабленския фар, най-старият на Българското Черноморие. Красивата природа на крайморска Добруджа, дивите плажове и историческите забележителности Ви гарантират една незабравима лятна почивка.

Къщата е построена в типичен добруджански стил, реновирана. Намира се в тих и спокоен квартал в гр. Шабла. Разполага с лятна градина, кът за семейни вечери и приятелски срещи. Напълно обзаведената кухня и просторният хол, създават уют и удобство на гостите.

Собствениците сме големи пчелари и предлагаме дегустация и продажба на пчелни продукти. Осигуряваме демонстрация на съвременни пчеларски практики - преглед и запознаване с биологията на пчелното семейство, добиване на пчелен мед.

Открийте красотата на северното Черноморие!

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Двойни стаи: 3
Интернет:
телевизор:
климатик:
Отопление:
кухня:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Росица Йорданова
Росица Йорданова