8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Заета

Къща за гости "ПЕДИНИК" се намира на 5 км от гр. Елена. Къщата е подходяща за семейни почивки далече от напрежението и шума на големия град, близо до природата, свеж въздух спокойствие и тишина. Къщата е построена и обзаведена изцяло във възрожденски стил и предлага на своите гости уют и спокойствие. Къща за гости "ПЕДИНИК" ще ви предложи уютна обстановка, спокойствие и чист въздух. Камината, с играещия огън, ще ви топли както в механата, така и в удобните спални.

За любителите на туристическите походи в околностите на Драганосковци има множество хижи, до които водят живописни добре обозначени еко пътеки. Има и прекрасни условия за развитието на конния туризъм, ловния туризъм и етнографския туризъм. В района има изградена добра инфраструктура, която да посреща нуждите на все по-големия брой туристи, които откриват това прекрасно кътче на България. Климатичните особености и прекрасната природа на Еленския балкан правят подходяща почивката за всички страдащи от белодробни и хронични заболявания. Не на последно място е и релаксацията сред тишината и чистият въздух на планината.

Вече можете да се насладите на вкусно барбекю и на двора.

Къщата разполага с три спални (две двойни и една тройна), може да приеме до 7 човека, дневна с камина кухненски бокс, оборудван с всичко необходимо за приготвяне на храна, барбекю, санитарен възел, голям двор, басейн и сателитна телевизия.

GPS координати

N42° 54' 33.64", E25° 49' 51.67"

Местоположение:
Цялата къща: 7 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Пенка Николова