Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик Къща за гости Пединик

Къща за гости "Пединик" се намира на 5 км от гр. Елена.

Къщата е подходяща за семейни почивки далече от напрежението и шума на големия град, близо до природата, свеж въздух спокойствие и тишина. Къщата е построена и обзаведена изцяло във възрожденски стил и предлага на своите гости уют и спокойствие.

Къща за гости "Пединик" ще ви предложи уютна обстановка, спокойствие и чист въздух. Камината, с играещия огън, ще ви топли както в механата, така и в удобните спални.

За любителите на туристическите походи в околностите на Драганосковци има множество хижи, до които водят живописни добре обозначени еко пътеки. Има и прекрасни условия за развитието на конния туризъм, ловния туризъм и етнографския туризъм.

В района има изградена добра инфраструктура, която да посреща нуждите на все по-големия брой туристи, които откриват това прекрасно кътче на България. Климатичните особености и прекрасната природа на Еленския Балкан правят подходяща почивката за всички страдащи от белодробни и хронични заболявания. Не на последно място е и релаксацията сред тишината и чистият въздух на планината.

Вече можете да се насладите на вкусно барбекю и на двора.

Къщата разполага с три спални (две двойни и една тройна), може да приеме до 8 човека, дневна с камина кухненски бокс, оборудван с всичко необходимо за приготвяне на храна, барбекю, санитарен възел, голям двор, басейн и сателитна телевизия.

GPS координати

N42° 54' 33.64", E25° 49' 51.67"

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Пенка Николова
Пенка Николова