Къща за гости Пеликан Къща за гости Пеликан Къща за гости Пеликан Къща за гости Пеликан Къща за гости Пеликан Къща за гости Пеликан Къща за гости Пеликан Къща за гости Пеликан Къща за гости Пеликан Къща за гости Пеликан Къща за гости Пеликан Къща за гости Пеликан

Къщата се намира в китното добруджанско селце Ветрен, община Силистра. Селото е разположено в непосредствена близост до величествената река Дунав и световно известния природен резерват „Езеро Сребърна“, който е гнездово находище на редкия и световно застрашен от изчезване Къдроглав пеликан, както и много други редки видове. Резерватът Сребърна е под егидата на ЮНЕСКО , като паметник на световното културно и природно наследство.

Къщата е построена в старинен добруджански архитектурен стил и има 7 просторни стаи за гости. Всяка стая има тоалетна и душ с топла и студена вода, както и отопление за студените и климатик за горещите дни, кабелна телевизия и интернет . Леглата са големи и всяка стая може да се обитава от 2 до 4 човека. Има и просторна механа за 35 човека. Самата механа може да се ползва и като конферентна зала.

Къщата е разположена в сърцето на природата , до малка горичка, която целогодишно се оглася от птичи гласове, а често може да се чуе и воят на чакали, които обитават околността. Къщата предлага уют и спокойствие и възможност за отдих, с перфектни възможности за наблюдение на птици, пеперуди, водни кончета, бозайници, редки растения, в нейните околности. Има много добри възможности за риболов в р. Дунав и околните езера, както и за колоездене сред природата, посещение на древни археологически находки, а също така и запознаването с местния фолклор. Местната кухня и напитки също не са за пренебрегване.

Заповядайте и Добре Дошли !

Собствениците на къщата Ви очакват!

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Петър Дилчев
Петър Дилчев