Къща за гости Песента на колелетата

село Жеравна · община Котел, област Сливен

Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата Къща за гости Песента на колелетата

Къща за гости "Песента на колелетата" се намира в живописното старопланинско село Жеравна. Тук, в Жеравна, всичко е някак си различнo - калдъръмът, високите дувари, дървените порти, усещането за топлота и ароматът на дърво. Стартирахме с една мечта - да запазим автентичността на българската селска къща и да я съчетаем с уюта и всички удобства от нашето съвремие.

Когато дойде моментът да избираме името на къщата бяхме убедени в едно - ще бъде избран разказ или герой на Йордан Йовков. Разказите на Йовков създават чувството, че свят на доброто и истинското съществува. Така избрахме за име на къщата - "Песента на колелетата".

Локацията на къщата е идеален избор за семейства с малки деца. Намира се на асфалтирана улица с лесен достъп както за автомобил, така и за бебешка количка. Пред къщата има възможност за паркиране до 5 автомобила.

Пред портата на къщата се намира малка детска площадка с люлка и пързалка и селска чешма. Къщата е подходяща за летен и зимен и туризъм, за семейства и приятели!

Максималният капацитет на къщата е 12 гости. Къщата разполага с 4 Двойни стаи, всяка от които с легло тип спалня и 1 Тройна стая със спалня и разтегателен единичен фотьойл.

На разположение на гостите е и единично разтегаемо легло, което може да бъде поставено в една от двойните стаи. Разполагаме и с 2 бебешки кошарки.

- На първия етаж се намират 2 стаи, всяка от които със самостоятелен санитарен възел, а на втория етаж - 3стаи с общ санитарен възел. Всички стаи са оборудвани с нощни шкафчета, скрин, гардероб, LCD телевизор, сателитна телевизия, Wi-Fi интернет.

- Подовете са застлани с автентични котленски пътеки, изтъкани от ръцете на снаха и свекърва - баба Мика и баба Недялка Парчеви, а леглата - с автентични родопски одеяла.

- На разположение на нашите гости е и механа с барбекю/камина, кухненско обзавеждане (готварска печка с фурна, хладилник, кафемашина, микровълнова печка, електрическа кана, скара), прибори и посуда, LCD телевизор, Wi-Fi интернет и отделен санитарен възел.

- Външно барбекю.

- Детски кът с батут, люлка и пързалка,

- Озеленен двор.

- Чардак с панорамна гледка към Котленския Балкан.

- Близо до язовир.

- Зона за паркиране.

Елате и изживейте своята приказка при нас, тук ще откриете много чудеса - приказните планински гледки от нашия чардак, зелените поляни, чистата вода, дървените възрожденски къщи, пъстро тъканите килими, които висят от каменните зидове.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Неделина Парчева
Неделина Парчева