Къща за гости Пещерната къща

село Карлуково · община Луковит, област Ловеч

Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща Къща за гости Пещерната къща
Къща за гости Пещерната къща
община Луковит, област Ловеч
село Карлуково
01 Май 06 Май
480лв. на вечер
Самостоятелна къща
Брой гости 8 допълнителни лега 4
    

Каменна къща за гости “Пещерната къща” предлага уютна атмосфера с уникална архитектура, в синхрон с пещерния район в близост до къщата.

"Пещерната къща" се намира в село Карлуково, община Луковит, в непосредствена близост до прекрасната и леснодостъпна пещера Проходна ("Божиите очи").

Къщата е изградена от характерните за областта карстови камъни и стил на известните в района "Каменни къщи". Стилът и декорът целят да пренесат посетителя в света на любителите на пещерите и природата.

В Карлуковския карстов район се наблюдават всички известни карстови форми. Районът е известен с десетките си пещери - хоризонтални и пропастни, сухи и водни. В пещерата Темната дупка са открити следи от кроманьонски човек, примитивна керамика, стрели с кремъчни върхове и др.

В дефилето тече река Искър с водното си огледало. Тук се намират: скален манастир "Света Марина", скален манастир "Св. Никола", еко-пътека Искър-Панега, природен феномен Провъртеника, природен феномен Струпаница и други забележителности.

Уникален за района е Националният пещерен дом "Петър Трантеев", който е изграден в цепка на варовикова скала над река Искър. Изграден през 1981 г. той е център на спелеолозите от цяла България. Пътечка, започваща от Пещерния дом води до големия свод на пещера Проходна.

Град Луковит се намира на 11 километра (10 минути с кола) и разполага с допълнителни занимания и атракции, като "Златен парк", ресторант "Родина", хотел "Дипломат Плаза" и др.

Къщата разполага с:

- 4 двойни стаи + 2 двойни разтегателни дивана, удобна за 8-12 човека;

- Детска кошара, детско столче за хранене, детски интерактивни играчки;

- Две бани с душ и сешоар;

- Напълно обзаведена кухня - (готварска печка, аспиратор, микровълнова печка, миялна машина, кафе машина, термокана, съдове за готвене, прибори за хранене, много видове чаши, хладилник, фризер);

- Механа/дневна с голяма маса, мека мебел, телевизор;

- Печка на дърва;

- Климатици във всяка стая;

- Караоке колона;

- Телевизор във всяка стая (ТВ/кабелна и ТВ/цифрова);

- Ютия, дъска за гладене;

- Двор с кът за отдих, люлка, огнище-барбекю;

- Свободно паркиране;

- Бюро за работа и бърза интернет връзка.

"Пещерната къща" Ви предоставя възможност за пълноценен отдих и цялостно, запомнящо се, опознавателно преживяване в синхрон с този "каменен рай" на България.

Очакваме Ви! С удоволствие ще отговорим на Вашите запитвания.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
  6. Сватбени тържества
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Елена Николова
Елена Николова