Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра Къща за гости Петра

Къща за гости Петра се намира в село Медово, популярно със своите лозя и красива природа. Курорта Слънчев бряг е само на 14 км., Поморие е на 17, а град Бургас е на 26 км.

Къща за гости Петра е построена по европейски проект, като при изграждането ѝ са спазени всички изисквания за комфорт и сигурност. Представлява две крила, свързани с топла връзка.

В първото крило са помещенията за нощувка, общо 7 комфортно обзаведени стаи, всяка със собствен санитарен възел. Всяка от стаите разполага с LED телевизор, хладилник и кабелна телевизия.

Във второто крило са общите помещения за събиране, напълно оборудвана модерна кухня, с всички необходими прибори и уреди, както и трапезария с място за събиране на гостите.

През студените месеци, къщата се отоплява с локално парно. Безжичния интернет има покритие, както в къщата, така и на двора.

Самия двор е просторен, с красиво озеленяване и обезопасен, за да може децата Ви да играят на воля. В него има детски кът, просторно барбекю и камина, басейн с минерална вода и паркинг за вашите автомобили.

Водата в басейна и джакузито се обработва по специална технология, така че да не съдържа агресивните хлорни съединения, характерна за водата в басейните по принцип. Хлор за дезинфекция присъства, но той се получава посредством иновативната за тази цел електролиза. Ефектът, освен приятното усещане, е че алергичните кожи са пощадени от неизбежното щипане и зачервяване, както и от прекомерно изсушаване. Всеки миг на съприкосновение с водата носи наслада и успокоение.

В цената са включени - нощувка, ДДС, туристическа такса и застраховка.

Настаняването в къщата е след 14 часа, освобождаване - до 12 часа.

Със своите дадености, обзавеждане и функционалност, къщата ще направи вашата почивка незабравима!

Подходяща за хора, които искат да се насладят на спокойствието и тишината!

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

Условия за повеждане на събития:
Къщата НЕ е подходяща за шумни компании и празненства!!
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Антония Димитрова
Антония Димитрова