Къща за гости Петте кьошета

село Говедарци · община Самоков, област София

Къща за гости Петте кьошета Къща за гости Петте кьошета Къща за гости Петте кьошета Къща за гости Петте кьошета Къща за гости Петте кьошета Къща за гости Петте кьошета Къща за гости Петте кьошета Къща за гости Петте кьошета Къща за гости Петте кьошета Къща за гости Петте кьошета Къща за гости Петте кьошета Къща за гости Петте кьошета Къща за гости Петте кьошета Къща за гости Петте кьошета Къща за гости Петте кьошета

Къща на Петте кьошета се намира в китното селце Говедарци. В подножието на Рила планина. Изходен пункт е за много пешеходни маршрути, от които връх Мальовица и Рилските езера. Къщата се намира на 65 км. от гр. София между два зимни курорта Боровец на 14 км., Мальовица 10 км. и на 3 км. писта Говедарци.

Чистият въздух и планинското спокойствие е примамливо бягство от града през уикенда и добро място за почивка с приятели и семейства.

Къщата разполага със 3 стаи с капацитет за 11 гости. На 1 ет. има голяма механа с камина и кухня, със всички уреди, подходяща за големи компании, както и голям двор с градина и барбекю.

Разположението на стаите е:

2 четворни и 1 тройна стая, с една баня и тоалетна, във всяка стая има телевизор,

За Вашата почивка и Вашият уют с предварителна заявка, домакините ще се погрижат с домашна питка и вкусна домашна храна!

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Интернет:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
  6. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Ивайло Галчев
Ивайло Галчев