Къща за гости Петьовата къща

село Лясково · община Айтос, област Бургас

Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща Къща за гости Петьовата къща

„Петьовата къща“ е разположена в малкото и тихо село Лясково на 5км от гр. Айтос и на 35 км. от гр. Бургас.

„Петьовата къща“ Ви предлага тишина и спокойствие, далече от шумния град с всички необходими условия за едно незабравимо преживяване.

Къщата разполага с общ капацитет на настаняване от 10-12 души, съответно разпределени в 2 тройни и 1 четворна стая, обзаведени с удобни и красиви мебели. В механата също може да нощуват 2 души.

За удоволствието на нашите гости е изградена красива и изключително уютна механа с кухненски кът. Механата побира до 12 души.

В кухнята ще намерите всички необходими уреди за готвене и сервиране.

В двора ще намерите навес, обзаведен с маси и пейки за 20 души и барбекю. Поляни с райграс и много цветя допълват обстановката и създават усещане за безвремие.

Къщата се предлага за отдих и почивка или за семейни тържества и може да се използва и без легловата база по желание на гостите.

Ако искате да се отпуснете след напрегнати работни дни и да се насладите на уюта и спокойствието на селската идилия, заповядайте при нас!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
Безжичен интернет:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
  5. Моминско / Ергенско парти

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Петьо Николов
Петьо Николов