Къща за гости Планинец Макс

град Априлци · община Априлци, област Ловеч

Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс Къща за гости Планинец Макс

Къща за гости Планинец Макс се намира в гр. Априлци, в подножието на върховете Ботев и Марагидик. Вилата е напълно самостоятелна, разположена на тиха улица в близост до много от намиращите се в района еко пътеки и места за отдих за приятна разходка.

Непосредствено до къщата тече р. Острешка, на чийто бряг може да се направи разхлаждащ плаж или незабравим пикник. Къща Планинец Макс е с капацитет 21-26 места за настаняване разпределени в 9 двойни стаи, 1 единична и 1 двустаен апартамент.

Всяка от стаите разполага със собствен санитарен възел и телевизор с кабелна телевизия. Повечето от стаите са с тераси с изглед към Стара планина.

На разположение на гостите на вилата са обща трапезария, бар и оборудвана кухня, детски кът, лятно барбекю с камина, летен бар, открит басейн и паркинг.

Отоплението на цялата сграда е с локално парно.

Цена за отдаване на къщата - 650.00 лв./нощувка

Цена за двойна стая - 70.00 лв.

Обявените цени са при резервирани минимум 2 нощувки.

При повече от 2 нощувки - отстъпка от цената.

Цените и отстъпките не важат за празници.

Заповядайте при нас, за да изкарате Вашата почивка или празник по начин, който Вие желаете!

Местоположение:
Цялата къща: 26 гости
Единични стаи: 1
Двойни стаи: 9
Къщи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Христина Иванова
Христина Иванова