Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята Къща за гости Плевнята

Тук ще почувствате гостоприемството на домакините, което ще направи престоя ви незабравим. Ще усетите атмосферата на домашен уют в съчетание с комфорт, топлина и тишина.

Старата къща е за 10 души, новото - 2 апартамента за максимум 16 души.

Къщата е с капацитет 10-16 души + 4 деца.

Предлагаме паркинг, механа и кухня, двор, интернет, храна, напитки, детски легла и всичко нужно за гостите.

За Вашето частно или фирмено празненство, за Вашето събиране по повод и без повод, предоставяме механа с капацитет около 12 човека.

Механата е изцяло за ползване от гостите, като в нея ще намерите всичко необходимо - оборудван кухненски кът с шкафове, прибори, посуда за сервиране и готвене, хладилник с камера, микровълнова печка, готварска печка с фурна и мивка с топла вода.

Къщата разполага с красива градина, подходяща за почивка при хубаво време.

Банската кухня е изключително оригинална. Огромното разнообразие от домашно приготвени ястия с причудливи имена може да очарова всекиго. Колкото екзотична е за гражданите и туристите, толкова и доставяща истинско кулинарно удоволствие е тази автентична национална кухня.

Банска капама, чомлек, бански шиш, агнешки специалитети - чеверме, дреболии, домашни питки и погачи, катино мезе, бански кустурета - с кажель и чекане, дропка, сменка, бански старец, кървавица и шужук, шупла, кукурини, суловра, катък, црекульчи, целуварчи...

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Иван и Рени
Иван и Рени