Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана Къща за гости Под Балкана

Къщи за гости Под Балкана се намира в подножието на Стара планина, в с. Скобелево, на 10 км северно от Павел баня, обл. Стара Загора.

На 25 км е град Казанлък, а язовир Копринка на 15 км. През селото минава река Габровница, извираща от старопланинската местност Пеещи скали.

По време на Руско-турската освободителна война ген. Скобелев е отседнал в селото. Оттук идва и името му.

Архитектурата на къщи за гости Под Балкана носи възрожденския стил и характерния за региона екстериор и интериор.

Съчетанието на камък и дърво придава една старинна и спокойна атмосфера и ни пренася в 19-ти век, когато народа се е пробуждал, занаятите са разцъфтявали, първите индустриалци са пренасяли новите за времето си технологии.

В градинките на двора ще се насладите на аромата и красотата на обичайните за района рози и лавандула.

Гледката към Стара планина е величествена и зареждаща със спокойствие, предразполагаща за една приятна почивка.

Обзавеждането на стаите е ръчна изработка от масивно дърво. Отоплението се осъществява от пелетен котел и радиатори.

За горещите летни дни има предвидени климатици.

Във всяка стая има TV със сателитна телевизия и възможност за достъп до безжичен интернет.

Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел и излаз на тераса.

Дървено джакузи, 6 местно с перлен масаж. Работещо целогодишно. Водата се подгрява с потопена печка на дърва.

- то не е само "екстра", която предлагаме, а има много ползи за вашето здраве.

- Топлата вода, съчетана с успокояваща обстановка, създава спокойствие, което елиминира стреса и напрежението. Бълбукащите струи масажират тялото ви, което спомага релаксацията като се освобождават ендофини.

- Топлата вода подобрява кръвообращението, като кара кръвоносните съдове да се разширяват. Тази повишена циркулация доставя кислород и основни хранителни вещества към вашите мускули, тъкани и стави. В резултат на това намалява мускулните болки и подобрява цялостната жизненост. Масажните струи допълнително облекчават мускулите и ставите.

- Докато се накисвате - тялото започва да се детоксикира по естествен начин. Топлата вода предизвиква изпотяване, което подпомага изхвърлянето на токсините и замърсяванията през кожата. Този процес също подобрява цялостното здраве и външен вид на кожата.

Забележка: Тъй като джакузито е съоръжение, което изисква предварителна подготовка - ползването става след предварителна заявка и допълнителна такса - 130 лв.

Забележка: относно силната музика - изградили сме си име, държим на него, държим да се спазва обществения ред и неприемливо висока музика не се толерира. Можете да слушате до толкова силна музика, така че да не се чува от съседите.

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
  2. Детски рожден ден
  3. Моминско / Ергенско парти
Условия за повеждане на събития:
Забележка: относно силната музика - изградили сме си име, държим на него, държим да се спазва обществения ред и неразумно висока музика не се толерира. Можете да слушате до толкова силна музика, така че да не се чува от съседите.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Динко Иванов
Динко Иванов