Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха Къща за гости Под ореха

Къща за гости „Под ореха“ е разположена в китното странджанско село Писменово, само на 7 км (или 10 минути с кола) от плажната ивица на Черно море.

Разположено в горите на Странджа планина и непосредствено близо до красивите пясъчни плажове на град Приморско, в къща за гости „Под ореха“ можете да съчетаете почивка на море, уют и спокойствие и чист планински въздух.

Тук може да бъдете част от бурния нощен живот на лятото, както и далеч от шума на летните курорти. Това е идеалното място за тези които искат да заменят шума на града с тишината на Балкана в близост до морския бряг.

Старият орех в китния двор на къщата, изпълнен с цветя и плодни дръвчета, допринася за създаването на неповторима битова атмосфера, комбинирана с комфорта на съвременни архитектура и обзавеждане.

Къщата е на 2 етажа и разполага със леглова база за 8 човека. (при необходимост могат да се добавят и 2 допълнителни) – отдава се цялата къща целогодишно.

На първия етаж – всекидневна стая и една стая с 2 отделни легла.

На втория етаж – 2 стаи, едната със легло тип спалня и единично легло, а втората с 3 самостоятелни легла.

Всеки етаж разполага със собствена баня и тоалетна, а стаите имат излаз към тераса. Стаите са оборудвани със LED телевизори, климатици и безплатен високоскоростен безжичен интернет.

На разположение на гостите е трапезария с кухня, оборудвана с хладилник, печка с фурна, аспиратор, микровълнова фурна, кафе машина, електрическа кана, съдове за готвене и прибори за хранене, както и миялна и пералня машина.

Не пропускайте възможността да си направите скара на стилното барбекю и да се наслаждавате на почивката си в лятната кухня, докато децата Ви лудуват в озеленения двор. А за любителите на СПА почивките, имаме открито лятно джакузи от което може да се възползва всеки един от Вас.

Къща за гости „Под ореха“ е на разположение през всички сезони на годината, бъдете наши гости!

Минималния престой през летния сезон е 3 нощувки.

Моля, за актуални цени и информация, се свържете с нас.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
  6. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0883 *** ***
покажи телефона
Станислав Янов
Станислав Янов