Къща за гости Подковите

град Карлово · община Карлово, област Пловдив

Къща за гости Подковите Къща за гости Подковите Къща за гости Подковите Къща за гости Подковите Къща за гости Подковите Къща за гости Подковите Къща за гости Подковите Къща за гости Подковите

Къща за гости "Подовите" се намира а 2 км. от град Карлово в кв. Сушица, предлагащ уюта, спокойствието и прохладата на селския живот. От къщата се открива великолепна гледка към билото на Стара планина с множеството си водопади и стръмни урви, от където тръгват пътеки за всички популярни хижи и заслони.

Съвсем близо се намират градовете Сопот- с неговия въжен лифт и чудесни условия за парапланеризъм, Калофер- град с историческа и културна същност и Хисаря- известен с минералните си извори.

Къщата е на два етажа, разполага с три двойни спални и две бани, обзаведена изключително стилно, с автентични китайски мебели, ръчно правен кожен диван, професионално оборудвана кухня със всичко нужно за готвене, Интернет и кабелна телевизия. Матраците и завивките са от най висок клас, за да се насладите на спокоен и пълноценен сън.

При интерес, имаме възможност да осигурим екологично чиста храна - предимството да живееш на село.

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Благовеста Семкова
Благовеста Семкова