8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Заета
Къща за гости Попов Къща за гости Попов Къща за гости Попов Къща за гости Попов Къща за гости Попов Къща за гости Попов Къща за гости Попов Къща за гости Попов

Къща за гости Попов е уютна къща за гости в с. Марчево, разположена само на километър от Огняново и минералните бани. Тя е чудесен избор за всеки, който иска да се наслади на спокойна почивка близо до природата в уютна домашна обстановка.

Близостта до Огняново дава възможност да се насладите на минералните басейни. Къщата е удобна както за семейства с деца, така и за малки организирани групи, които търсят самостоятелност, гостоприемство и разнообразни удобства, които да гарантират комфортен престой.

Къща за гости Попов разполага с голяма механа (120 кв.м.) в битов стил и камина.

По предварителна заявка може да се осигури изхранване с местни еко продукти. За допълнително удобство в двора на къщата има просторен закрит барбекю кът, който гледа към цветните лехи и зелени площи. В двора е осигурено и място за паркиране.

Гостите на къщата могат да избират измежду комфортно обзаведени 4 двойни и 1 тройна стая, както и 2 апартамента. Всички стаи разполагат със самостоятелен санитарен възел, интернет и кабелна телевизия, двойна стая ще можете да наемете срещу четиридесет лева.

Помещението ни, предлагащо място за трима души, може да бъде Ваше срещу петдесет лева.

Апартаментите ни се предлагат на цена от шестдесет и пет лева.

Разбира се, можете да наемете и цялата къща, за голяма компания напълно самостоятелно като цената за това е петстотин лева.

Стратегическото място на къщата дава възможност за пътувания до близките Ковачевица, Долен, Делчево, Лещен, Хаджидимовски манастир. До Кавала – Гърция се пътува само 100 км. Заповядайте в къща Попов и осъществете една спокойна и ползотворна почивка!

Местоположение:
Цялата къща: 19 гости
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 1
Апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Красимира Попова
Красимира Попова