Къща за гости Поповата къща

село Крапец · община Шабла, област Добрич

Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща Къща за гости Поповата къща

Къща за гости "Поповата къща" се намира в центъра на село Крапец на 250-300 м. от морският бряг и рибарската стоянка и само на километър oт дългата естествена плажна ивица и дюни между Крапец и Дуранкулак. Крапец е спокойно кътче в община Шабла, известно с пясъчните си дюни и уникална за цялото Черноморско крайбрежие дълга над 6 км. плажна ивица между селата Крапец и Дуранкулак.

Свежият морски въздух, зеленината на дворът, спокойната атмосфера, както и непосредствената близост на морето я правят предпочитано място за отдих.

Ние предлагаме настаняване в 6 тройни стаи, разположени на два етажа по три стаи. Къщата е нова, изпълнена в традиционен български стил с красива цветна градина.

Всяка от стаите разполага с по едно двойно легло (малка спалня) и едно единично легло.

Леглова база от 18 места.

Всички стаи са оборудвани с минибар,, климатик, Wi-Fi интернет, телевизор, самостоятелен санитарен възел.

Към къщата има пристроена лятна кухня - трапезария за общо ползване от наемателите, оборудвана с необходимото за лесен и приятен престой. Разполага с електрическа готварска печка, кафе машина, електрическа кана за вода, голяма хладилна витрина и необходима посуда и прибори за приготвяне на вкусни ястия. Има подвижно външно барбекю на дървени въглища.

Къщата предлага чудесна възможност за пълноценна почивка и отдих. В непосредствена близост 50 м. има места за хранене - ресторант и бистро, три хранителни магазина.

Не приемаме домашни любимци.

Настаняване: след 14:00 часа.

Напускане: до 10:00 часа.

При резервация на стая се заплаща авансово 1 нощувка по банков път.

При резервация на етаж от къщата или на цялата къща с повече от три нощувки, авансово се заплаща 50% от крайната сума.

Условия за отказване на резервация:

В случай, че Ви се наложи да анулирате Вашата резервация до 10 дни преди датата на настаняване, ще Ви върнем пълния размер на предплатата.

В случай на анулиране в срок до 10 и по-малко дни преди датата на настаняване, ще удържим неустойка в размер на 1 нощувка по направената резервация.

В случай на анулиране в деня на пристигане, за съжаление ще задържим предплатената сума.

Окончателно плащане - при настаняване.

Всяка нанесена щета се заплаща на място по пазарни цени.

Добре дошли! За нас ще бъде удоволствие да бъдем Ваши домакини!

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Тройни стаи: 6
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
 Димитър Христов, Миглена Христова
Димитър Христов, Миглена Христова