Къща за гости При Бачо Кольо Къща за гости При Бачо Кольо Къща за гости При Бачо Кольо Къща за гости При Бачо Кольо Къща за гости При Бачо Кольо Къща за гости При Бачо Кольо Къща за гости При Бачо Кольо Къща за гости При Бачо Кольо

Заповядайте в двете ни къщи за гости "При Бачо Колъо".

Голяма къща в село Илаков рът, на 7 км от гр. Елена за 18+2 човека с отделна механа, басейн, детски кът, голям двор, къща на дърво и обичаме домашните любимци.

Преди да научите повече детайли, представяме Ви 4 видеа, които ще предоставят детайлна яснота на всяка от двете къщи:

Къща в Илаков рът - двор и басейн - https://www.youtube.com/watch?v=XMW8Z4Tzdxg

Къща в Илаков рът - механа - https://www.youtube.com/watch?v=97TUD64GECY

Голямата къща е на 2 етажа, като на всеки един има оборудвана баня с тоалетна. Отоплява се с парно на водна риза - радиатори има във всички стаи. Има интернет и ТВ във всички стаи и малък хладилник на етажа.

До къщата има механа за 20 човека с оборудвана кухненска част за самостоятелно готвене, отопление с водна риза, баня и тоалетна, пещ за печене, камина, тв (55 инча) и музикална уредба с усилвател. Цената на къщата е 500 лв. на ден за минимум 2 нощувки.

За повече от 2, 3 нощувки цената е 400 лв. на ден.

Пред механата има голяма тераса за топлите летни дни. Oтстрани на механата имаме студио за 2-ма, обзаведено с всичко необходимо за самостоятелно готвене, баня и тоалетна, ТВ (43 инча), интернет, климатик на цена 60 лв. на вечер.

Дворът е 1 дка с детски кът, беседка на дърво и басейн.

През летния сезон на разположение на гостите е каравана, оборудвана за къмпинг. Караваната се намира в двора, до басейна и е подходяща за 2 или 3 гости на цена 30 лв. на ден.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Видео

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Николай Тошев
Николай Тошев