8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Заета
Къща за гости При Бачо Кольо
община Елена, област Велико Търново
село Илаков рът
07 Дек 09 Дек
400лв. на вечер
Самостоятелна къща
Брой гости 20
              

Къщата е свободна за Коледните празници , на цена 500 на ден за цялата къща.

Голямата къща за гости в Еленския балкан - село Илаков рът на 7 км. от гр. Елена.

Разполага с 18+2 легла - 6 стаи. Къщата е на 2 етажа, като на всеки един има оборудвана баня с тоалетна. Отоплява се с парно на водна риза - радиатори има във всички стаи. Има интернет и ТВ във всички стаи.

До къщата има механа за 20 човека с оборудвана кухненска част за самостоятелно готвене, отопление с водна риза, баня и тоалетна, пещ за печене, камина.

Пред механата има голяма тераса за топлите летни дни.

Дворът е 1 дка с детски кът и басейн.

През летния сезон на разположение на гостите е каравана, оборудвана за къмпинг. Караваната се намира в двора, до басейна и е подходяща за 2 или 3 гости.

На вашето внимание се предлага и малка къща за гости "Бачо Кольо" в центъра на село Буйновци, на 10 км. от гр. Елена. Къщата е ангажирана за нова година, но е свободна за коледните празници, като цената и за този период е 300 лева на ден. Къщата разполага с три спални, общо за 8 / осем човека/ , баня с тоалетна, голяма механа с камина, която затопля цялата къща с въздуховоди, напълно оборудвана кухня, кабелна телевизия и интернет, топла връзка към голяма веранда с панорама към вътрешен двор и връх Острец. За малки деца дворът е обезопасен и снабден с детски кът, за разнообразие на възрастните се ползва джакузи и през лятото и през зимата. Къщата се отдава цялата под наем за зимния период за 200 лева на ден. За повече от два дни се ползват отстъпки.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Николай Тошев