Къща за гости При Бай Руси

село Кюлевча · община Каспичан, област Шумен

Къща за гости "При Бай Руси" е прекрасно реставрирана къща със старинна архитектура, характерна за региона на село Кюлевча, където тя е разположена. Къщата се радва на огромен двор, в който зад дебелите стени на каменната ограда е осигурено достатъчно място за паркиране и множество кътчета за игри и отдих на открито.

Къща за гости "При Бай Руси" предлага с пет двойни и две тройни стаи,оборудвана с телевизор със сателитна телевизия, самостоятелен санитарен възел и локално парно. Къщата разполага с просторна зала с място за 30 човека, подходяща за събрания, банкети и други мероприятия, а автентичната й механа предлага невероятни гозби, приготвени по домашному. През топлите месеци има взможност гостите сами да си приготвят храна в напълно оборудваната лятна кухня с барбекю.

Къща за гости "При Бай Руси" позволява гостите да доведат домашен любимец със себе си. От къщата се разкрива чудесна гледка към язовир Кюлевча, подходящ за риболов. Селото е разположено на 18 км от Шумен в подножието на скалния масив, където е изсечен Мадарския конник.

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Двойни стаи: 5
Тройни стаи: 2
Интернет:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Руси Русев