Къща за гости При Бай Руси

село Кюлевча · община Каспичан, област Шумен

Къща за гости При Бай Руси Къща за гости При Бай Руси Къща за гости При Бай Руси Къща за гости При Бай Руси Къща за гости При Бай Руси Къща за гости При Бай Руси Къща за гости При Бай Руси Къща за гости При Бай Руси

Къща за гости "При Бай Руси" е прекрасно реставрирана къща със старинна архитектура, характерна за региона на село Кюлевча, където тя е разположена. Къщата се радва на огромен двор, в който зад дебелите стени на каменната ограда е осигурено достатъчно място за паркиране и множество кътчета за игри и отдих на открито.

Къща за гости "При Бай Руси" предлага с пет двойни и две тройни стаи, оборудвана с телевизор със сателитна телевизия, самостоятелен санитарен възел и локално парно. Къщата разполага с просторна зала с място за 30 човека, подходяща за събрания, банкети и други мероприятия, а автентичната й механа предлага невероятни гозби, приготвени по домашному. През топлите месеци има възможност гостите сами да си приготвят храна в напълно оборудваната лятна кухня с барбекю.

Къща за гости "При Бай Руси" позволява гостите да доведат домашен любимец със себе си. От къщата се разкрива чудесна гледка към язовир Кюлевча, подходящ за риболов. Селото е разположено на 18 км от Шумен в подножието на скалния масив, където е изсечен Мадарския конник.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Двойни стаи: 5
Тройни стаи: 2
Интернет:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Руси Русев
Руси Русев