Къща за гости При Чичо Ваньо

село Добралък · община Куклен, област Пловдив

Къща за гости При Чичо Ваньо Къща за гости При Чичо Ваньо Къща за гости При Чичо Ваньо Къща за гости При Чичо Ваньо Къща за гости При Чичо Ваньо Къща за гости При Чичо Ваньо Къща за гости При Чичо Ваньо Къща за гости При Чичо Ваньо Къща за гости При Чичо Ваньо Къща за гости При Чичо Ваньо Къща за гости При Чичо Ваньо Къща за гости При Чичо Ваньо Къща за гости При Чичо Ваньо

Къща за гости ''При Чичо Ваньо" се намира в село Добралък само на 46 км. южно от град Пловдив, и на 28 км. от Асеновград и 25 км. от Асенова Крепост.

Къща за гости "При Чичо Ваньо" се състои от 3 етажа и разполага с:

* Приземен етаж - механа с камина, която е идеална за организиране на различни празнични мероприятия, със собствено обособена кухня и един санитарен възел.

* 1 етаж - Всекидневна с разтегаем диван, 1 спалня, кухня, баня и тоалетна

* 2 етаж - 2 стаи със собствен санитарен възел, стая 1 - 4 легла, стая 2 - 3 легла

Във всяка има кабелна телевизия и телевизор. Къщата е с локално парно и камина, във всяка от стаите има допълнителни електрически печки при необходимост.

Kъщата Ви дава възможност за самостоятелно приготвяне на храна и консумиране на собствени напитки. Кухненският бокс е обзаведен с мивка със смесител, готварска печка с фурна, хладилник с камера, микровълнова, тостер и др.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Богомил Христев
Богомил Христев