Къща за гости При Чорбаджийката

град Калофер · община Карлово, област Пловдив

Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката Къща за гости При Чорбаджийката

Къща за гости "При чорбаджийката" започва дейността си по настаняване на туристи през далечната 2007 г. Тя е една от първите отворили къщи за гости в гр. Калофер. Управлява се от отзивчивата стопанка Вероника. Оттогава насам тя ежегодно посреща стотици туристи, търсещи уюта на семейната къща и възможността да хапнат вкусни домашни гозби и речна риба.

Базата за настаняване се състои от пет стаи с различна големина и брой легла, разположени на три етажа в къщата. В допълнение към базата има зелен и цветен двор, изпълнено в битов стил помещение за хранене (банкетна зала), както и панорамен чардак с изглед към планината и паметника на Христо Ботев.

Банкетната зала разполага с кухненски кът и барбекю тип камина. Места за сядане има както вътре, така и навън в двора и под навеса.

Къщата е предпочитано място от групи младежи и семейства за събиране и празнуване на специални събития (общ капацитет 17 души). Отоплението през студените месеци се осъществява чрез локално парно на пелети.

Къщата се намира само на 400 м от централния площад на града. Навсякъде в комплекса има безплатен безжичен интернет и кабелна телевизия.

Очакваме Ви!

Къща за гости „При чорбаджийката“ е един от учредителите и пълноправен член на Асоциацията на къщите за гости в България (АКГБ).

Местоположение:
Цялата къща: 17 гости
Единични стаи: 1
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 1
студиа: 1
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
Условия за повеждане на събития:
Извън механата има ограничение за вдигане на шум след 23.00 ч. При настаняване се заплаща гаранционен депозит, който при напускане се връща, ако няма причинени материални щети.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Вероника Кънева
Вероника Кънева