Къща за гости При Капитана

град Варна · община Варна, област Варна

Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана Къща за гости При Капитана

Имаме удоволствието да Ви представим Къща за гости "При Капитана", която се намира в най-красивата част на Варна - С.О. Ален Мак, на 10 км. от Варна по посока Златни Пясъци, на 2 км. от комплекс Златни Пясъци и на около 800 метра пеша от плажа Кабакум.

Къщата се намира в разкошна чудесно поддържана градина с много насаждения, красиви цветя и дървета, както и специално обособен детски кът с люлки и други забавления за най-малките. В двора има барбекю и места за паркиране.

Разполагаме с два апартамента, всеки един с капацитет до 4 места, климатик, интернет и кабелна телевизия във всяка стая. Апартаментът на първия етаж включва спалня с две легла в морски стил, скрин, голям гардероб както и телевизор, хол в оранж с разтегателен диван, голям гардероб, обособена кухненска част - кухня - готварска печка, абсорбатор, електрически котлон за готвене, хладилник, пералня, мивка, кът за хранене и голям коридор.

От прозорците се разкрива прекрасна гледка към градината. Към всяка от стаите в апартамента има тоалетно помещение с баня. На втория етаж се намира луксозния ни апартамент с голяма веранда с изглед към морето. Апартаментът се състои от спалня в жълто с огромна спалня, скрин и гардероб с голямо огледало, нощни шкафчета, телевизор, холът е в модерното зелено с обособена кухненска част включваща кухня - готварска печка, абсорбатор, електрически плот за готвене, хладилник, пералня, мивка, кът за хранене, разтегателен диван и голям коридор.

И от двете стаи на луксозния апартамент се излиза на веранда с невероятна гледка към морето. И тук сме осигурили към всяка стая баня с тоалетна. Много важно е да отбележим, че сме помислили и за най-малките деца от 0 до 3 г, като имаме възможност да предложим кошарка за спане, кошарка за игра и бебешко столче за хранене.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Двойни стаи: 2
студиа: 2
апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Ивайла Иванова
Ивайла Иванова