Къща за гости При комина

град Дряново · община Дряново, област Габрово

8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Заета
Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина Къща за гости При комина

Къща за гости „При комина“ се намира в центъра на град Дряново, до историческата забележителност „Комина в Дряново – история на българските земи и култура“.

Къщата е построена през 1927 г. в стила на следосвобожденската архитектура, в момента е реставрирана като са запазени оригиналния дух и атмосфера.

Къща „При комина“ дава възможност за нощувка на 16 души.

Състои се от 5 спални помещения и 6 бани с тоалетни.

На партерния етаж е разположено общо помещение с трапезария, хол с разтегаем диван и кухненски бокс напълно оборудвана за съхраняване и приготвяне на храна.

Освен удобства отвътре къщата има и просторен двор с тревни площи, басейн и барбекю с навес – удобен за ползване както през лятото, така и през зимата.

Разпределението на леглата е следното:

- Спалня с 1 двойно легло и 1 единично

- Спалня с 1 двойно легло и 1 единично

- Студио с 1 двойно легло и 2 единични

- Спалня с 2 единични легла (могат да се съберат)

- Спалня с 2 единични легла

- Хол с разтегателен диван

Къща за гости „При комина“ е кръстена на историческата забележителност „Комина в Дряново – история на българските земи и култура“. Това е най-високия исторически стенопис на Балканите, разположен върху стар промишлен комин в центъра на гр. Дряново и в непосредствена близост до къщата.

Историческия стенопис “Пръстени на времето“ изобразен в 5 „времеви пръстена“ акцентира върху историята и културите на хората, населявали българските земи. Обхващащ периода от влизането на първия хомо сапиенс в Европа – 45 000 г. пр.н.е. до българското Възраждане – 1800 г. сл.н.е.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Спортни събития
  5. Семейни празненства
  6. Детски рожден ден
  7. Моминско / Ергенско парти
  8. Сватбени тържества
  9. Хоум офис
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Владимир Лафчийски
Владимир Лафчийски