Къща за гости При манастира

село Марян · община Елена, област Велико Търново

Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира Къща за гости При манастира

Вилата "При Манастира" се намира в с. Марян, разположено на 6 км. източно от гр. Елена.

Вилата е на тиха и спокойна улица в близост до Марянския манастир "Свето Преображение Господине".

На разположение на гостите е голям добре поддържан озеленен двор, барбекю и басейн. Барбекю зоната е остъклена, има топла вода, хладилник и телевизор.

Басейнът е оборудван с термопомпа, като това дава възможност за използването му от май до октомври.

Вилата разполага с 5 стаи с по 2 легла, позиционирани в две къщички с две бани и три тоалетни. Кухнята е оборудвана с всякаква посуда както и с хладилник, пералня, фурна и кафе машина.

Wi-Fi интернет има в цялата къща.

Близостта на гората дава чудесна възможност да се насладите на красотата на Еленския Балкан, както и на свежия планински въздух и тишина.

Цена за цялата къща - 300 лв. на ден.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Георги Ботев
Георги Ботев