8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Свободна
Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо Къща за гости При Примо

Къщата се намира в непосредствена близост до Етнографския комплекс в Златоград и е издържана в старинен стил, съчетан с модерна функционалност.

Легловият капацитет на къщата е за осем човека.

Стаите са разположени на втория етаж и са оборудвани с телевизор с кабелна телевизия, климатик и безжичен интернет. Има три стаи:

1. голяма двойна стая с едно двойно легло тип спалня и един двоен разтегателен диван

2.малка стая с две единични легла, преходна към двойната стая

3.стая с две единични легла и разтегателен фотьойл.

На първия етаж се намира битово обзаведената механа с камина, ел. готварска печка, хладилник, посуда, кафе-машина, музикална уредба и телевизор – идеално място за забавления и частни партита. На всеки етаж има по една баня с тоалетна.

На разположение на гостите са още сешоар, ютия и дъска за гладене.

Къщата е тип "вила", предлага уютна и спокойна атмосфера и е особено подходяща за семейна почивка или почивка с приятели.

През топлите дни на гостите се предоставя възможност за отдих и в тихата градинка, в която е изграден детски кът и барбекю.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
климатик:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
030* *** **
покажи телефона
Прамакир Филипов
Прамакир Филипов