Къща за гости При Рени

село Мирково · община Мирково, област София

Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени Къща за гости При Рени

Къщата за гости се намира на 60 километра от София в полите на Стара Планина.

Къщата за гости "При Рени" се намира на тихо и спокойно място, с уютна атмосфера, където може да се откъснете от динамиката на ежедневието. В полите на Стара планина и изглед към Средна гора, на един час път от гр. София в китното село Мирково се намира уютна къща за гости. Къщата за гости "При Рени" е с капацитет 10-12 места. Разполагаме с две тройни и две двойни стаи.

На разположение на гостите има оборудван кухненски бокс, трапезария, тераса с красив изглед, TV, хладиник, миялна машина и термо кана. Стаите са на самостоятелен етаж със две бани и тоалетни, тенис маса за спорт. По ваше желание приготвяме разнообразна домашна храна и специалитети. В двора на къщата има навес с голямо барбекю за любители на скарата, зелена градинка с цветя и дръвчета. Всичко необходимо за една чудесна лятна вечер.На разположение на гостите има оборудван кухненски бокс, трапезария, тераса с красив изглед, TV, хладиник, миялна машина и термо кана. Стаите са на самостоятелен етаж със две бани и тоалетни, тенис маса за спорт. По ваше желание приготвяме разнообразна домашна храна и специалитети. В двора на къщата има навес с голямо барбекю за любители на скарата, зелена градинка с цветя и дръвчета. Тенис маса за малко спорт. Всичко необходимо за една чудесна лятна вечер.

Местоположение:
Цялата къща: -
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Райка Стоянова
Райка Стоянова