Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа Къща за гости При Шопа

Къща за отдих и туризъм "При Шопа" се намира в село Лазарци, на 6 км. от живописния град Елена.

Локацията на вилата е интересна, защото е наситена едновременно с исторически и природни забележителности.

На разположение на гостите e самостоятелна къща с просторен двор.

Общият капацитет на къщата е за 20 гости.

На разположение са 5 стаи:

1. Стая: Спалня с легло за двама + допълнително легло на два етажа + единично легло + самостоятелен санитарен възел.

2. Стая: Спалня с легло за двама + допълнително легло за персон и половина + самостоятелен санитарен възел.

3. Стая: Спалня с легло за двама + допълнително легло за персон и половина + самостоятелен санитарен възел.

4. Стая: Спалня с легло за двама + допълнително легло на два етажа + самостоятелен санитарен възел.

5. Стая: Спалня с легло за един и половина + допълнително легло на два етажа + единично легло.

На Ваше разположение е просторна механа, обзаведена в битов стил и камина. Механата е с капацитет 25 души, напълно оборудвана кухня, сателитна телевизия, музикална уредба с няколко тонколони.

Пред къщата можете да се възползват от панорамна веранда с маси и пейки.

Вила При Шопа Ви предлага и изцяло оборудвана лятна кухня и две външни барбекюта, придружено от веранда с маси и столове.

В градината, простираща се в над 4 декара, може да се насладите на красивата гледка и природа.

През лятото в къщите е прохладно въпреки жегата навън. Външните пространства (веранди и барбекю) са с дебела сянка благодарение на асмата.

В Балкана зимата е снежна и студена, но отоплението в къщите позволява високи температури. Вилата е оборудвана с камини, джамал във всяка стая и парно.

Еленският Балкан е предпочитана дестинация за много хора. Ако му се доверите, може да Ви разкрие много история и култура, както и природни забележителности.

Местоположението на къщата е на 38 километра южно от Велико Търново, 215 километра от Варна и 280 километра от София.

Град Елена е наричан "Българският Витлеем", защото по време на възрожденската епоха е имал три църкви, както никой друг български град по това време. Към момента са запазени 147 паметници на културата, 7 от които са с национално значение.

В близост до вила При Шопа се намира язовир Йовковци, подходящ за риболов, разходка и излети.

В близост има и река, до която има чудесни условия за пикник и барбекю на открито. Може да станете свидетели на живописния Христовски водопад, който е обявен за защитен природен обект. До там може да се стигне по маркирана еко- пътека, с обособени кътове за отдих – пейки и барбекю.

Освен красивите върхове Острец и Симаново, може да се насладите и на връх Чумерна, един от високите върхове в Средна Стара планина.

Възможност за издаване на фактури!

Ще се радваме да бъдете наши гости!

Шопа

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0883 *** ***
покажи телефона
Дан Гудович
Дан Гудович