Къща за гости Приморско-Узунджата

град Приморско · община Приморско, област Бургас

Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата
Къща за гости Приморско-Узунджата
община Приморско, област Бургас
Приморско
24 Май 28 Май
350лв. на вечер
Самостоятелна къща
Брой гости 8
      

Добре дошли в къща за гости "Приморско-Узунджата” - изключително приятен кът за почивка, с изглед към планина и море. При нас ще се насладите на съчетание от свеж планински въздух и морски бриз!

Къщата се намира във вилната зона на Приморско, построена сред природата, в близост до резиденция ”Перла” и резерват ”Ропотамо”.

Къща за гости "Приморско-Узунджата” е част от комплекс от 8 съвременни вили със сезонен басейн (от май до края на септември).

Нашата къща, предлагаща изглед към морето, е идеалното място за вашата почивка.

Разполага с 6 основни спални места, но можем да осигурим допълнителни 2 места във всекидневната. Предлагаме и легло за деца до 3 г. (след предварителна уговорка).

Първият етаж включва широка всекидневна с трапезария, кухненски кът, баня и просторна веранда с барбекю.

На втория етаж са разположени 3 спални, две бани и три балкона.

Всяка стая разполага с климатик, гарантиращ ви уют през цялото време на престоя.

Кухнята е оборудвана с всичко необходимо - фурна, керамичен плот, миялна машина, пералня и хладилник.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Пенко Патарински
Пенко Патарински