Къща за гости Приморско-Узунджата

град Приморско · община Приморско, област Бургас

Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата Къща за гости Приморско-Узунджата

Свободни дати за лято 2024 г.:

- от 14.06. (петък) до 20.06. (четвъртък) - 6 нощувки, 1200 лв.

- от 30.06. (неделя) до 2.07. (вторник) - 2 нощувки, 500 лв.

- от 12.07. (петък) до 14.07. (неделя) - 2 нощувки, 600 лв.

- от 20.07. (събота) до 21.07. (неделя) - 1 нощувка, 350 лв.

- от 29.07. (понеделник) до 01.08. (четвъртък) - 3 нощувки, 900 лв.

- от 31.08. (събота) до 30.10. (четвъртък) - 200 лв. на вечер

Добре дошли в къща за гости "Приморско - Узунджата” - изключително приятен кът за почивка с изглед към планина и море. При нас ще се насладите на съчетание от свеж планински въздух и морски бриз! Къщата се намира във вилна зона на Приморско, поставен сред природата, в близост до резиденция ”Перла” и резерват ”Ропотамо”.

Къща за гости "Приморско - Узунджата” е част от комплекс от 8 съвременни вили със сезонен басейн (от май до края на септември).

Нашата къща, предлагаща изглед към морето, е идеалното място за вашата почивка. Разполага с 8 основни спални места, но можем да осигурим допълнителни 2 места във всекидневната. Предлагаме и легло за деца до 3 г. (след предварителна уговорка).

Първият етаж включва широка всекидневна с трапезария, кухненски кът, баня и просторна веранда с барбекю на дървени въглища.

На втория етаж са разположени 3 спални, две бани и три балкона.

Всяка стая разполага с климатик, гарантиращ ви уют през цялото време на престоя.

Кухнята е оборудвана с всичко необходимо - кафеавтомат KRUPS, фурна, керамичен плот, миялна машина, пералня и хладилник.

Посочената цена е на вечер за цялата къща и е различна за конкретен период.

За лято 2024 моля, обадете се или пишете за актуална цена.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Пенко Патарински
Пенко Патарински