Къща за гости Приятелската къща

град Велинград · община Велинград, област Пазарджик

Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща Къща за гости Приятелската къща

Здравейте, приятели!

Представям Ви "Приятелската къща". Това е домът, който искам да споделя с Вас, моите гости. И тук да се почувствате специални! Ще получите уют и топлина и ще си тръгнете с ново приятелство!

Къщата е на 3 етажа и разполага с възможност за настаняване на 26 човека, разпределени в 4 двойни стаи, 4 апартамента и 1 студио, оборудвани със всички необходими удобства, за да се чувствате комфортно.

На всеки етаж има просторна всекидневна с изглед към двора, където може да релаксирате докато пиете сутрешното си кафе или докато вашата половинка или дете си почиват в стаята, да поиграете на карти, шах или табла с приятели.

В двора на къщата на Ваше разположение има обособени места с мебели, шатра и общо помещение - барбекю и трапезария, с отлично обзаведена кухня, където може сами да приготвите храната си..

Локацията на "Приятелската къща" е в централната част на Велинград, откъдето имате лесен достъп до централния плаж, СПА центрове, Аква-паркове, ресторанти, културни забележителности и други събития.

Местоположение:
Цялата къща: 26 гости
Двойни стаи: 4
студиа: 1
апартаменти: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Детски лагер
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Дани Кръстева
Дани Кръстева