Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет Къща за гости Пролет
Къща за гости Пролет
община Севлиево, област Габрово
село Валевци
10 Май 12 Май
950лв. на вечер
Самостоятелна къща
Брой гости 29
            

Къща за гости "Пролет" се намира на 28 км. от град Севлиево в с. Валевци, което е един от входовете на Национален парк "Централен Балкан" в Стара планина. Къщата е изградена сред типична за България планинска местност, с красив изглед и река в непосредствена близост, която допълва красивия пейзаж. Всичко това дава възможност на гостите за пълен отдих сред зеленина.

В летните месеци могат да използват чудесното планинско слънце за плаж и бани около басейна, а зимните да се насладят на уют около камината, да усетят духа на планината и да се разходят в красиви местности.

Предлагаме следните помещения за настаняване:

* 5 двойни стаи

* 1 тройна (спалня и разтегателен фотьойл)

* 4 студия, които са подходящи за по 4 човека. Разполагат с голяма спалня за двама и удобен разтегаем ъглов диван за още двама.

* хотелско походно легло, при необходимост

Общият брой наематели е 29.

Къщата разполага с:

* Безплатен паркинг;

* Wi-Fi безплатен интернет;

* Детски кът вътрешен, оборудван с телевизор, видео и DVD, както и детски игри за забавление

* Детски кът, външен, с пързалка, люлки, батут, пясъчник

* Билярд, джаги, тенис на маса, волейболно игрище

* Сауна, фитнес, масажорно легло

За групи:

* музикална уредба;

* условия за готвене - ел. печки (3 бр.), ел. скара, барбекю,

* хладилник, съдомиялна машина, микровълнова печка, тостер, миксер, ел. кана

Къщата разполага с две помещения за групи, както и външна тераса. Едното помещение, тип столова, разполага с 24 до 36 места. То включва 55-инчов телевизор, музикална уредба. Към помещението съществува прилежаща тераса, която дава възможност за мероприятия на открито. Второто помещение е с ниска мебел, разположена около открита камина, която създава усещане за домашен уют. Оборудвано е с 2 телевизора, места за тихи игри, джаги и детски кът, както и панорамна гледка към планината.

Басейни:

* Bъншен басейн, с размери: дължина 8 м, ширина 4 м, дълбочина 1.5 м;

* Bъншен детски басейн с отопление, с размери: дължина 3 м, ширина 3 м, дълбочина 0.8 м.

Бани:

Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел.

Храна:

В къщата се предлага домашно приготвена храна за групи от минимум 10-15 човека, след предварителна заявка!

Местоположение:
Цялата къща: 29 гости
Двойни стаи: 5
Тройни стаи: 1
студиа: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Детски лагер
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Татяна Христова
Татяна Христова