Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови Къща за гости Пумпалови

Каним Ви в нашата къща за гости в Добринище! Тук ще отдъхнете в тишината и покоя на планината, обградени от нашите грижи и внимание! И лете и зиме ви очакват разтоварващи занимания, релаксираща почивка и вкусна храна. Заповядайте при нас – в къща „Пумпалови".

“Къща Пумпалови” се намира в курортното градче Добринище – предпочитана дестинация за много туристи както през зимата, така и през лятото. Добрите условия за спорт през зимата и минералния плаж през лятото Ви дават възможност да се насладите на една невероятна почивка.

Курортния град, намиращ се в сърцето на Пирин планина предлага на своите гости отлични условия за летен и зимен туризъм. Къща Пумпалови ще предложи на своите гости незабравими моменти. Тук може да се насладите на една истинска пълноценна почивка далеч от шума на големия град.

Градчето е малко, но пък известно с минералните си извори, планината и ски пистите. Спокойствието и величието на Пирин Ви осигуряват невероятни условия за отдих. А къща за гости “Пумпалови” ще Ви посрещне гостоприемно, с невероятни гозби и уют.

Къщата разполага с 8 стаи - 5 спални и 3 двойни. Две от стаите разполагат с разтегателен диван, на който може да спи възрастен човек. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, телевизор, кабелна. Отоплението е с локално парно. Повечето са с тераса, с изглед към планината. Има безжичен интернет навсякъде в къщата.

Организират се и пикници. Екскурзии до забележителностите в региона.

Къщата разполага със ски и сноуборд оборудване. За начинаещите има ски училище – групово и индивидуално. Осигурява се транспорт до ски зоната.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Двойни стаи: 8
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Елка Пумпалова
Елка Пумпалова