Къща за гости Радневи Къща за гости Радневи Къща за гости Радневи Къща за гости Радневи Къща за гости Радневи Къща за гости Радневи Къща за гости Радневи Къща за гости Радневи Къща за гости Радневи

За всички любители на планината, веселбата и красотата на природата предлагаме къща за гости "Радневи:, с. Райновци.

Това красиво кътче от България е разположено на 750 м. надморска височина, 7 км. от гр. Елена, по второкласен път Елена – Твърдица 1 км. отклонение от него.

Автентичния стил, 200 годишната история, сайванта с уникалната панорама към Стара планина, тишината и гласът на птичките са само част от предимствата на къща „Радневи”

Къщата за гости разполага с 4 стаи и с 8 легла, санитарен възел, барбекю, хладилник, фурна, телевизор и всички възможности за самостоятелно приготвяне на храна.

А в градината може да опитате от екологично чистите плодове и зеленчуци.

Любезните домакини ще Ви почерпят и със собствено произведения пчелен мед.

В непосредствена близост до къщата е маркиран туристическия маршрут „Раев камък” и „Марков камък” както и местността „Костенурките”. За гид може да ползвате стопанинът на къщата, който е и професионален планински водач.

През свободното време може да посетите и забележителностите в гр. Елена – първото класно училище „Даскалоливница”, къщата на Ил. Макариополски, часовниковата кула, Камбуровия хан, църквата Св. Никола, музея по палеонтология и др.

Цената е 70 лв. за цялата къща за еднодневен престой, а за двудневен и повече – 60 лв.

Нека заедно да усетим близостта и щедростта на природата.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Диана Раднева
Диана Раднева