Къща за гости Ралевата къща

село Катунище · община Котел, област Сливен

Къща за гости Ралевата къща Къща за гости Ралевата къща Къща за гости Ралевата къща Къща за гости Ралевата къща Къща за гости Ралевата къща Къща за гости Ралевата къща Къща за гости Ралевата къща Къща за гости Ралевата къща Къща за гости Ралевата къща Къща за гости Ралевата къща Къща за гости Ралевата къща Къща за гости Ралевата къща

„Ралевата къща” се разпростира на площ от 600 квадрата. Разполага с изцяло обзаведен кухненски бокс, всекидневна с маса за хранене и мека мебел намиращи се на първия етаж.

На втория етаж сa спалните помещения. Къщата е с леглова база за 10 – 11 човека, като за пълен комфорт е препоръчително да не са повече от 9. Има обособени 3 отделни стаи с легло тип спалня за двама човека. Освен тях има още една стая с легло персон и половина и отделно единично легло, която е подходяща за трима човека. Може да се постави още едно допълнително легло при необходимост. Диванът, който се намира на първия етаж е разтегателен и на него има възможност да се настанят спокойно още двама.

На всеки етаж има отделен санитарен възел, като на втория са два. Освен това, за приготвянето на една перфектна вечеря има на разположение барбекю. За да се потопите изцяло в уютната възрожденска обстановка има камина, която да Ви топли, докато сте с чаша хубаво вино в ръка и приятна компания.

Сауната и джакузито допринасят допълнително за отпускането Ви от стреса от забързаното ежедневие в големия град. На двора в „Ралевата къща” има обособен навес с кът за хранене и пещ. В непосредствена близост до къщата има паркинг и големи поляни идеални за забавлението на големи и малки.

Къщата е подходяща за всякакъв вид семейни събирания, бизнес събирания, както и за ловни дружини. Отличната и локация и удобствата, които предлага могат да задоволят всеки вкус и да позволят отпразнуването на всякакви поводи.

"Ралевата къща" е бисерът в сърцето на малкото Катунище и посетите ли ни веднъж, то със сигурност няма да искате да си тръгнете, защото, както се казва в една латинска сентенция: "Природата започва, изкуството ръководи, опитът усъвършенства".

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
климатик:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Милена Ралева
Милена Ралева