Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста Къща за гости Равеста
Къща за гости Равеста
община Елена, област Велико Търново
село Руховци
01 Авг 19 Авг
150лв. на вечер
Самостоятелна къща
Брой гости 10
            

Къща за гости "Равеста" е разположена на 6 км. oт град Елена в китния Eленски балкан. Къщата разполага с модерно оборудвана кухня, трапезария и два санитарни възела, автоматична пералня, басейн.

Къща "Равеста" е чудесно място за почивка сред изключително красивата природа на Еленския Балкан. Свежият планински въздух, зеленината на широкия двор, прохладните летни вечери край барбекюто, природата наоколо, спокойната атмосфера, както и непосредствената близост на бистра река я правят предпочитано място за отдих през всеки годишен сезон.

Заповядайте! За нас ще бъде удоволствие да бъдем Ваши домакини!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Венелина Маринова
Венелина Маринова