Къща за гости Рай Къща за гости Рай Къща за гости Рай Къща за гости Рай Къща за гости Рай Къща за гости Рай Къща за гости Рай Къща за гости Рай Къща за гости Рай Къща за гости Рай Къща за гости Рай Къща за гости Рай Къща за гости Рай Къща за гости Рай Къща за гости Рай Къща за гости Рай Къща за гости Рай Къща за гости Рай Къща за гости Рай Къща за гости Рай Къща за гости Рай

Къща за гости „Рай“ се намира в приказното планинско селце Челопек, в полите на величествения Врачански Балкан и само на 7 км от гр. Враца.

Местните хора разказват, че името на селото идва от това, че сутрин слънчевите лъчи огряват тази част на Врачанската планина, където се намира Челопек, „право в челото”.

Село Челопек има богато историческо, природно и културно наследство, като предлага прекрасни условия за туризъм.

Успешно могат да се съчетаят в еднодневна екскурзия разходка из природата в красивия Врачански Балкан, обиколка на историческите забележителности в този край и възможност за незабравими снимки на скалните феномени, които се простират в този район.

Къща за гости „Рай“ е на четири етажа, но към момента за почивка и отдих се използват три етажа, с общ капацитет 16+4 човека.

На първия етаж се намира трапезария с напълно оборудван кухненски бокс, подходящ да побере всички гости на къщата. На втория и третия етаж се намират по 3 отделни стаи. На всеки етаж от къщата има отделен санитарен възел. Стаите са с различен капацитет и възможност за настаняване спрямо желанията на гостите. Всяка стая е оборудвана с телевизор, кабелна телевизия и климатик. В цялата къща на разположение е безплатен Wi-Fi.

Дворът на къщата съчетава в себе си зелена морава, цветна градина и плодни дръвчета, от които всеки може да си откъсне екологично чисти плодове.

Подходяща е както за семейна почивка, така и за почивка с приятели!

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Детски лагер
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
сем. Борисови
сем. Борисови