Къща за гости Райа Къща за гости Райа Къща за гости Райа Къща за гости Райа Къща за гости Райа Къща за гости Райа

Къща за гости "Райа" се намира в курорта Цигов чарк, само на 500 м от брега на язовир Батак. Курортът е разположен на 8 км от Батак и 24 км. източно от Велинград. Цигов чарк е разположен в обширна открита местност със средна надморска височина 900-1100 м. Местността предлага на туристите отлични условия за туризъм през летния и зимния сезон.

Курорта Цигов чарк е предпочитано място за почивка заради уникалното си разположение на брега на живописния язовир Батак, както и близостта му с ридовете на родопския връх Голяма Сюткя (2186 м.). Курорта предлага отлични възможности за риболовен туризъм и еко маршрути през летния сезон.

През зимния сезон работи новата ски писта в курорта Цигов чарк, която дава чудесни възможности за практикуването на ски спортове.

Къща за гости "Райа" се намира само на 500 м от брега на язовир Батак и предлага чудесен изглед към него, само на 500 м. от хотела се намира и ски пистата.

Къща за гости "Райа" разполага с двойни, тройни и четворни стаи със спални и апартаменти, единият от които има една двойна и една тройна стая, а другият разполага с холче с разтегаем диван и една стая с 4 места. Всички стаи имат самостоятелна баня и санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, интернет и хладилник. Къщата се отоплява с централно отопление.

Гостите на къщата имат на разположение голяма напълно оборудвана кухня и трапезария с места за 40 души, както и голяма панорамна тераса на последния етаж на къщата с невероятен изглед към язовир Батак.

Местоположение:
Цялата къща: 1 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Детски лагер
  5. Спортни събития
  6. Семейни празненства
  7. Детски рожден ден
  8. Моминско / Ергенско парти
  9. Сватбени тържества
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0895 *** ***
покажи телефона