Къща за гости Рая Къща за гости Рая Къща за гости Рая Къща за гости Рая Къща за гости Рая Къща за гости Рая Къща за гости Рая Къща за гости Рая Къща за гости Рая Къща за гости Рая Къща за гости Рая Къща за гости Рая Къща за гости Рая Къща за гости Рая Къща за гости Рая Къща за гости Рая Къща за гости Рая Къща за гости Рая

Варвара – място, където Странджа на морето се среща със Странджа на Светците. Ако някога си тръгвал да пътуваш на юг от Царево, по един засукан, тесен път, който на места потъва в тунели и сякаш влизаш в приказка... Та, ако някога си тръгвал, то несъмнено знаеш, че след няколко завоя ти предстои грандиозна среща с най-синьото море, ширнало се в безкрай от поляни с макове и обветрени жълти треви пълни с щъркели.

Ако някога си наминавал по тия географски ширини, несъмнено си усетил Силата. Варвара е място-портал. Именно тук от най-високият си връх, Странджа нежно на зелени талази потъва във водите на Черно море. Тази среща на планината и морето е изваяла вълшебни пространства от красота и одухотвореност. Тя идва от източните морски ветрове и тайните доби на планината, които се наплитат на вълшебни прастари приказки, които усещаш във въздуха, в уханието на смокинови навеси, в селските дворове с трендафил и рози, в рибарските къщички на стари лодкари.

А, ако не си тръгвал никога към с. Варвара, непременно го направи! Варвара е място, където можеш да присъстваш в два свята едновременно. Можеш да бъдеш при морето, което те кани със слънчевите си пясъчно-бели вълни, ухае на анасон, смокини и морски дарове. Но няма да забравиш, че си в планината. Тя ще ти напомня всяка вечер с огнените си залези.

Ако пожелаеш да подхванеш тънки горски пътища, ще се озовеш в Другия свят - този на светците. Защото Странджа има една магьосна сила и ще те плени задължително. След тази среща ще знаеш защо Варвара е толкова приказно място.

Странджа на морето се среща със Странджа на Светците.

В къща за гости РАЯ аз гостоприемно те очаквам. Стъкмила съм дом, който топло да посреща приятели, дом за семейства, дом за романтици и мечтатели, с тайнствената тишина на двора и аромата на странджански хляб.

Добре дошли в къща за гости РАЯ!

Местоположение:
Цялата къща: 5 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Мара Пенчева
Мара Пенчева