Къща за гости Ред Хаус Къща за гости Ред Хаус Къща за гости Ред Хаус Къща за гости Ред Хаус Къща за гости Ред Хаус Къща за гости Ред Хаус Къща за гости Ред Хаус Къща за гости Ред Хаус

Разположена на тихо място, на по-малко от пет минути пеш от историческия център на град Банско, къща за гости Ред Хаус предразполага към пълноценен отдих в релаксираща обстановка.

Подходяща за семейни почивки, романтични уикенди и ски ваканции, тя приема гости целогодишно, предлагайки спокойствие и комфорт в комбинация с любезно обслужване и атрактивни цени.

На разположение на нейните гости са осем двойни стаи, като във всяка стая има възможност за поставяне на допълнително легло с максимален капацитет 20 души. Всяка от стаите разполага с телевизор с кабелна телевизия, безжична интернет връзка (WiFi), локално парно отопление, самостоятелна баня с душ и тераса, като две от стаите са с обща баня.

Домакините предлагат трапезария с кът за хранене и напълно оборудван кухненски бокс (хладилник, готварска печка, мивка и посуда) и често приготвят вкусни ястия по поръчка на своите гости.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Двойни стаи: 8
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
сем. Дамянови
сем. Дамянови