Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс

„Вила Релакс“ се намира в китния квартал Острец в гр. Априлци на улица, която е отдалечена от други туристически обекти и каквато и да е било шумотевица, от която, сигурни сме, Вие бягате. Единственото, което ще чуете, отсядайки при нас, са птиците, шумът на близката гора и ромоленето на реката, намиращо се на стотина метра от къщата.

Вилата за гости е сгушена в сърцето на Балкана, а от градината и терасите ѝ се открива прекрасна гледка към планинската ивица и върхове като Острец, Марагидик и Ботев.

Това прави семейния комплекс страхотно място за хора, които искат да си починат от натовареното ежедневие, да се потопят в уютна приятелска или семейна обстановка, да се разхождат из природата или просто да се отпуснат на верандата с хубава книга в едната ръка и любимо питие в другата.

Къщата е голяма (с капацитет до 18 души и възможност за допълнителни легла), с голям красив затворен двор.

Гостите имат на разположение напълно оборудвана кухня, озвучителна система, летен басейн, барбекю.

Къщата е чиста и хубаво обзаведена. Всеки апартамент има климатик и почти всички - тераса с планински изглед.

Вилата е разположена на уникално място с невероятна гледка и е страхотна начална дестинация за обиколка в Стара планина.

Вилата разполага с 4 апартамента, всеки с две стаи, 1 отделна самостоятелна стая и 1 президентски апартамент с две спални и всекидневна с кухненски блок.

Отделно гостите използват огромен хол и напълно оборудвана кухня.

Препоръчителният брой гости е между 10 и 18, а максималният - 22-ма.

Къщата може да се наеме цялата или на отделни апартаменти.

При повече от 2 нощувки - отстъпки!

Местоположение:
Цялата къща: 22 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Димитър Панайотов
Димитър Панайотов