Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей Къща за гости Холидей

Къща "Холидей" се намира в курортното селище Огняново, обл. Благоевград. Разполага с три студия, обзаведени в модерен стил, с 2 плюс 2 леглови места с разтегателен диван, една двойна стая. Самостоятелни бани, кухненски бокс и широкоекранен телевизор с цифрова телевизия.

Къщата разполага с големи просторни тераси с изглед към планините. На цялата територия на обекта има безплатен Wi-Fi и безплатен паркинг.

Разпуснете край барбекюто или в джакузито.

В района има и множество туристически обекти като: старинния град Никополис ад Нестум - 4 км., архитектурното селище Ковачевица - 12 км, Лещен - 7 км., Банско - 35 км., Кавала - 100 км.

За нас ще бъде удоволствие да допринесем за Вашата почивка и да останете с хубави спомени.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Двойни стаи: 1
студиа: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Азим Бинджев
Азим Бинджев