Къща за гости Релакс

град Сопот · община Сопот, област Пловдив

Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс

Къща за гости „Релакс“ разполага с 4 стаи - три двойни, оборудвани със самостоятелни санитарни възли и една тройна. Всички стаи имат безжичен интернет, климатици и кабелна телевизия. На разположение на гостите е уютна трапезария, оборудвана с всички съврмени уреди – печка, микровълнова фурна, хладилник, бар и други, за вашето добро пребиваване. Под клоните на 100 годишната смокиня, любезните домакини ще ви доставят удоволстивието да дегустирате домашно приготвено сладко от нейните плодове на глътка кафе.

Дворът разполага с барбекю и детски кът. Сопотският двор на къща „Релакс“ е един от най-красивите в града – плод на умелите грижи на домакинята и ще ви достави истинско удоволствие. И за да бъдете напълно спокойни и необезпокоявани – домакините ви оставят напълно сами, те само ви посрещат и настаняват. Центърът на града с най-забележителните паметници на културата – родната къща на Иван Вазов, Девическият метох, Радиното училище, църквата и Етнографският и занятчийски център отстоят на 5 мин. пеша.

Лифт „Сопот“, дядовата Стоянова воденица и манастир „Св. Спас“ се намират на 5 мин. с автомобил.

Капацитетът на къщата е 9 души.

Цените са от 15 до 30 лв./легло.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
климатик:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Леля Славка
Леля Славка