Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс Къща за гости Релакс

За вашата морска почивка през лятото ще Ви предложим „Релакс“ – къща за гости

с апартаменти на една от главните улици в курортно селище Кранево - улица „Дунав“ №3.

Предлагаме Ви самостоятелни студио и два апартамента, които се намират на втори и трети етаж, с отделен вход. Всички помещения са с климатик. Локацията на къщата за гости е голямото и предимство.

Само пет минутна разходка пеша ще Ви дели от центъра на селото и от атрактивната му търговска улица, но същевременно ще сте далеч от шума. Наблизо има малки и тихи семейни ресторантчета и магазинчета за хранителни стоки, плодове и зеленчуци. Улица „Дунав“ директно води към красивата и просторна плажна ивица, която свързва Кранево и „Албена“.

Къща за гости "Релакс "разполага с голяма градина и 2 беседки с кухни и кухненско oборудване и паркоместа.

1. Студиото е с климатик и се състои от двойно и единично легло, кухненски кът с хладилник, тостер, микровълнова фурна, ел. котлон, маса за хранене, баня с тоалетна, безжичен интернет, кабелна телевизия и голяма тераса. Максимална заетост 3-ма души.

2. Апартаментът с една спалня се състои от две отделни помещения -спалня, кухня и баня с тоалетна. В спалнята има двойно и единично легло. Кухнята разполага с кухненски кът с хладилник, тостер, микровълнова фурна, ел. котлон, маса за хранене и 2 ъглови единични легла, безжичен интернет и кабелна телевизия. Двете стаи имат обща голяма тераса. Апартаментът е подходящ за семейство с деца. Максимална заетост 5 човека.

3-ма (спалня + трапезария) 2 души.

3. Апартаментът с две спални се състои от три отделни помещения - 2 спални, хол с кухня и 2 бани с тоалетни.

В едната спалня има едно двойно и едно легло персон и половина. В другата спалня има две единични легла. В холът има голям разтегателен диван кухненски кът с хладилник, тостер, микровълнова фурна, ел. котлон, маса за хранене, безжичен интернет и кабелна телевизия.

Двете спални имат обща голяма тераса. Максимална заетост 8 души.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
студиа: 1
апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Атанаска Иванова
Атанаска Иванова