Къща за гости Релакс зона

к.к. Цигов Чарк · община Батак, област Пазарджик

Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона Къща за гости Релакс зона

"Релакс зона" разполага с две фамилни къщи с просторен двор. Всяка от тях е с капацитет 6 души (плюс 2 с допълнително срещу заплащане).

Къщите са на тихо и спокойно място в близост (200 метра) до ски пистата и язовира. Прекрасни са за семейства и хора, търсещи тишина и уют. Има прекрасна гледка към язовир Батак и Родопите. На 3 км от град Батак и 25 км от Велинград.

Всяка къща в "Релакс зона" разполага с две спални - имат по едно двойно и едно единично легло (6 души). В хола има разтегателен диван за двама души.

Къщите разполагат с модерно обзаведен хол (35 кв.м) и кухня (хладилник, готварска печка, микровълнова фурна, прибори за хранене, чинии, чаши и др.). Има плоскоекранен телевизор, сателитна телевизия и Wi-Fi интернет.

Къщите разполагат с остъклени и просторни тераси с изглед към язовира, маси и телевизор. Всяка къща разполага с обща баня и тоалетна. Къщите се отопляват с парно с пелетни камини. Осигурени са със спално бельо, хавлии и завивки. За всяка къща има преносимо барбекю.

Дворът разполага с барбекю, детски люлки и много свободно пространство за забавления.

"Релакс зона" работи за вас целогодишно.

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Къщи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Вилиана Христова
Вилиана Христова