Къща за гости Relaxed Holiday House

Гърция  

Nea Irakleia, Nea Irakleia 630 80, Greece

Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House Къща за гости Relaxed Holiday House

Почивка в Гърция, къща за гости Relaxed Holiday House в селцето Неа Ираклия.

Къщата се намира на 100 метра от плажа на Неа Ираклия. В близост има таверни и плажни барове. На един километър е центърът на Неа Ираклея, където се намират магазини и сладкарници.

Къщата се намира на 30 км от Солун. За тези, които обичат нощния живот, на 5 километра е Неа Каликратия, където можете да намерите клубове, барове на плажа. В къщата има двор и външно барбекю. Тя е идеален за семейства. Намира се в тих район, където можете да си отпочинете на спокойствие и да се насладите на вашата почивка.

В имота има поставено външно видео наблюдение с цел охрана и сигурност.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Двойни стаи: 3
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Диана Драганова
Диана Драганова