Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица Къща за гости Рибарица

Вилите са нови, подходящи са за пълноценен отдих, също така за много шумни празненства. Намират се в село Рибарица, до град Етрополе, на около 90 километра от град София.

Вила 1 разполага с голяма механа, 5 стаи, две бани с тоалетни, вътрешен басейн с отопление на водата (30 градуса) целогодишно. Разполагаме с оборудвана кухня, външно барбекю, от което се открива красива гледка и всичко необходимо за една пълноценна почивка или денонощен купон. Можете да бъдете шумни без да пречите.

Къщата има пет стаи - една двойна (с две единични легла), три тройни (две единични легла + диван) и една четворка (с четири единични легла). Къщата е с максимален капацитет на легловата база 15 места. Отоплението е с климатици.

Вила 2 има механа с оборудвана кухня на първи етаж и три спални със собствени бани с тоалетни на вторият етаж. В едната спалня има разтегателен диван, на който могат да спят двама души. Максимален капацитет на вила 2 е 8 човека. Вилата се отоплява с климатици.

Максимален капацитет на двете вили е 23 човека.

Към вила 2 има голямо градинско джакузи което може да се ползва след предварителна заявка и доплащане.

Джакузито поддържа 36-38 градуса по всяко време на годината.

Разполагаме с дартс и джага, които работят с монети (0.50 и 1 лв.)

Може да се правят шумни купони!

От двора влизате направо в гората. Въздухът е чист, а природата - невероятна.

На километър от къщата се намира Етрополският манастир.

Местоположение:
Цялата къща: 21 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Деян Николов
Деян Николов